Tiesitkö, että aurinkopaneeleilla on järkevää tuottaa sähköä yrityksen tarpeeseen?

Monilla yrityksillä sähkölasku on yksi isoimmista välttämättömistä kiinteistä kuluista. Sähkönkäyttöä ei yleensä pysty vähentämään, koska se syntyy tuotantolaitteiden, valaistuksen, ilmastoinnin ym. päivittäisten laitteiden käytöstä. Sähköä kuluu tasaisesti ympäri vuorokauden tai sähköntarve kohdistuu päiväsaikaan, kun henkilöstö on töissä. Molemmissa tapauksissa aurinkosähkö on erittäin kannattava ja käyttökelpoinen tapa vaikuttaa yrityksen kustannusrakenteeseen.

 

AMMATTILAISTEN ASENTAMANA AURINKOSÄHKÖ-JÄRJESTELMÄ ON LUOTETTAVA JA PITKÄIKÄINEN

Aurinkopaneelit voidaan asentaa rakennuksen katolle, pihamaalle tai muulle avonaiselle paikalle. Kotisol asentaa aurinkopaneelit tuotantorakennusten katoille sekä maa-asennuksina piha-alueille.

Yrittäjänä tai liiketoimintaosaajana voit keskittyä omaan työhösi. Koko aurinkosähköjärjestelmän toimitusprojekti hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin toimitus sisältää kaikki asennuksen vaiheet sekä käyttöönoton ja järjestelmän koulutuksen.

Asennus toteutetaan omien sertifioitujen asentajien toimesta ja sähkökytkennät tehdään sähköammattilaisten toimesta. 

Kotisol Oy on TUKES:n hyväksymä sähköasennusyritys.

 

Aurinkosähkövoimalaitoksella jopa 10% tuotto sijoitetulle pääomalle

Asiantuntijamme kertoo teille, kuinka paljon aurinkosähköjärjestelmä tuottaa, hankintakustannuksen ja laskee sijoitetun pääoman tuoton. Yleensä sijoitetun pääoman tuotto on yli 10% eli järjestelmä maksaa itsensä takaisin alle 10 vuodessa.

Aurinkosähköjärjestelmän eli aurinkosähkövoimalaitoksen hankintakustannuksesta yritys saa arvonlisäverot vähennettyä. Hankintakustannuksen saa jaksotettua jopa 10 vuodelle, jolloin investoinnin hankintakulu on vain 1/10 vuodessa. Aurinkosähköjärjestelmällä katat yleensä 30-40 % sähkönkulutuksesta. Sähkölaskusi pienenee yli kolmanneksella. Säästät siis vuosittaiset poistot sähkön säästöllä.

Aurinkosähkö on yrittäjälle vaivaton ja aurinkosähkövoimalaitos tuottaa sähköä kymmeniä vuosia. Aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja täysin huolettomia. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on 30-40 vuotta. Investointi tuottaa siis pitkälle tulevaisuuteen. Jos olet joskus myymässä kiinteistöä, aurinkopaneelit nostavat kiinteistön arvoa vähintään niiden jäljellä olevan hankintakulun verran.

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa hankkia aurinkosähköön erikoistuneelta yritykseltä. Kotisolin aurinkopaneeleilla on pitkät valmistajan myöntämät takuut.

Kotisol Oy toimittaa aurinkosähköjärjestelmät yrityksesi tarpeisiin avaimet käteen -toimituksina:

  • suunnittelu ja konsultointi
  • projektinhoito
  • aurinkopaneelit
  • laadukas invertteri
  • paneelien kiinnitysjärjestelmä ja muut tarvittavat komponentit
  • asennus ja käyttöönotto
  • käyttöopastus ja koulutus.

AsiantuntijaN KIINTEISTÖ- ja aurinkosähköKARTOITUS

Aurinkosähköön erikoistunut asiantuntijamme kartoittaa kanssanne kiinteistön potentiaalin aurinkosähkön tuotantoon. Tämän pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus aurinkosähköjärjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset toiminnassanne ja kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa rakennetaan järjestelmä siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin sähköntarpeen muutoksiin, mm. sähköautojen yleistymiseen.

Asentajamme ovat erikostuneet aurinkosähköjärjestelmiin ja asennuksemme on pätevöitynyt aurinkosähköjärjestelmien asentamiseen. Sähkökytkennät toteutetaan S2-luokiteltuna. Asiantuntijoidemme ja asentajiemme jatkuvalla koulutuksella varmistamme parhaan toteutuksen kaikissa aurinkosähkövoimalaitosten toteutuksissa.

Olisihan hienoa tarjota työntekijöille sähköauton lataus työpäivän aikana? Otetaan se huomioon jo nyt järjestelmän suunnittelussa. Toimitamme myös sähköauton latausasemat asennettuna, avaimet käteen -toimituksina. Kartoitamme samalla kiinteistön olemassa olevan sähköjärjestelmän ja sen perusteella mm. minkä tehoiset ja kuinka monta latausasemaa kiinteistöön voidaan asentaa. Samalla saat tietoa kattavasta sähköauton latausasemien valikoimastamme. Asennamme sähköautojen latauslaitteet ja pikalatausasemat.

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan yrityksellenne aurinkosähköjärjestelmän suunnittelukäynti!

050 347 7573

Kari Piipponen

tai lähetä tarjouspyyntö

myynti@kotisol.fi

VARAA KIINTEISTÖLLESI kartoitus

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi juuri sinun talossasi sekä millainen kokonaisuus sopisi kiinteistöösi parhaiten? Teemme kartoituksia joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmän toiminnasta sekä selvitämme kiinteistösi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Samalla laskemme tarjouksen aurinkosähkö­järjestelmästä, joka sopii parhaiten kiinteistösi tarpeisiin.

 

Täytä tietosi ja varaa maksuton kartoituskäynti

Asiantuntijamme ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Tyytyväiset asiakkaat

Toimimme vastuullisesti sekä tarpeenne ja toiveenne huomioiden. Haluamme tarjota teille laadukkaat tuotteet ja parhaan palvelukokemuksen. Tuotteemme kuuluvat markkinoiden parhaimpiin ja laadukkaimpiin ja siksi tuotteillamme on pitkä takuu. Jotta voimme kehittää toimintaamme edelleen, kysymme tyytyväisyyttänne saamaanne palveluun ja tuotteisiin.

Rehellisyys ja vastuullisuus

Rehellisyys on yksi toimintamme perusta. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme rehellisyyttä kaikessa toiminnassa. Yrityksenä huolehdimme kaikista velvoitteistamme. Haluamme tukea nuorten työllistymistä ja siksi työllistämme yhä useampia nuoria eri tehtäviin. Olemme kaikessa toiminnassamme avoimia ja rehellisiä toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan.

Välittäminen

Pidämme huolta toisistamme. Toistemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Ylläpidämme avointa yrityskulttuuria, jossa kerromme työntekijöillemme ja kumppaneillemme asioista avoimesti. Ylläpidämme avoimen keskustelun ilmapiiriä.