Aurinkosähkö­kartoitus

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi juuri sinun talossasi sekä millainen kokonaisuus sopisi sinulle parhaiten?

Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jolloin annamme lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme talosi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Laskemme myös samalla tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten talosi tarpeisiin.

Aurinkosähkökartoitus on täysin maksuton, eikä se sido mihinkään. Kerromme teille luontoa säästävän aurinkosähkön mahdollisuuksista. Asiantuntijamme kartoittaa juuri teidän taloonne ja sähkön käyttötottumuksiinne parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Paneelien määrä mitoitetaan juuri oikeaksi talonne koko vuoden sähkönkäyttöön nähden. Paneelien sijoittelu suunnitellaan siten, että aurinkosähkö tuottaa mahdollisimman suuren määrän sähköä silloin, kun sähkönkulutuksenne on suurimmillaan.

Asiantuntijamme ottaa huomioon suunnittelussa myös katon asennon, kattokulman ja mahdolliset varjostukset. Paneelit voidaan monissa tapauksissa asentaa myös kahteen eri suuntaan parhaan tuoton mahdollistamiseksi. Tämän lisäksi hän neuvoo, miten teidän kannattaa muuttaa nykyisten sähkölaitteiden asetuksia tai tottumuksia siten, että aurinkosähköä hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Avaimet käteen -palvelu

Annamme teille tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä asennettuna, avaimet käteen-periaatteella. Asiantuntijamme kartoituksen perusteella toimitamme teille oikeankokoisen järjestelmän. Kokeneet työntekijämme asentavat järjestelmän katollenne ja pätevöitynyt sähkömies kytkee sen sähköverkkoon. Asennuksen jälkeen toimitamme järjestelmän liittymispaperit sähköyhtiöön. Annamme teille sähkö- ja lopputarkastuspöytäkirjat sekä laatutodistuksen. Lisäksi annamme teille kattavan opastuksen paneelien tuoton seurantaan.

Täytä tietosi ja varaa maksuton kartoituskäynti

Asiantuntijamme ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Voit varata myös soittamalla:
050 475 3030