Aurinkosähkö­kartoitus

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi talossanne sekä millainen kokonaisuus teille sopisi parhaiten?

Maksuton aurinkosähkökartoitus

Tarjoamme maksuttomia kartoituksia, joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmistä sekä selvitämme talonne potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Laskemme samalla tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten talonne tarpeisiin.

Aurinkosähkökartoitus on täysin maksuton, eikä se sido mihinkään. Kerromme teille luontoa säästävän aurinkosähkön mahdollisuuksista.

Asiantuntijamme kartoittaa juuri teidän taloonne ja sähkön käyttötottumuksiinne parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Paneelien määrä mitoitetaan juuri oikeaksi talonne koko vuoden sähkönkäyttöön nähden. Paneelien sijoittelu suunnitellaan siten, että aurinkosähkö tuottaa mahdollisimman suuren määrän sähköä silloin, kun sähkönkulutuksenne on suurimmillaan.

Asiantuntijamme ottaa huomioon suunnittelussa myös katon asennon, kattokulman ja mahdolliset varjostukset. Paneelit voidaan monissa tapauksissa asentaa myös kahteen eri suuntaan parhaan tuoton mahdollistamiseksi.

Tämän lisäksi hän neuvoo, miten teidän kannattaa muuttaa nykyisten sähkölaitteiden asetuksia tai tottumuksia siten, että aurinkosähköä hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Avaimet käteen -palvelu

Annamme teille tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä asennettuna, avaimet käteen -periaatteella. Asiantuntijamme kartoituksen perusteella kokeneet työntekijämme asentavat järjestelmän ja pätevöitynyt sähkömies kytkee sen sähköverkkoon.

Asennuksen jälkeen toimitamme järjestelmän liittymispaperit sähköyhtiöön. Asentaja laatii asennuksesta sähkö- ja lopputarkastuspöytäkirjat. Lopuksi annamme teille kattavan opastuksen paneelien tuoton seurantaan.

Aurinkopaneelien asennuksesta teillä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä täysimääräisesti. Asennuksen jälkeen lähetämme teille todistuksen kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Täytä tietosi alle ja varaa maksuton kartoituskäynti

Asiantuntijamme ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti.


Voit varata myös soittamalla:

050 475 3030