Taloyhtiön energiaremontti

Kotisol toimittaa laadukkaat energiajärjestelmät taloyhtiöille avaimet käteen -palveluna. Asennamme maalämpö-, ilmavesilämpö-, lämmöntalteenotto- ja aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöön.

Toteuta energiaremontti ammattilaisella

Energiaremontti kannattaa toteuttaa yrityksellä, jolla on pitkä kokemus erilaisten energiaremonttien ja kokonaisuuksien toteuttamisesta. Energiaremonteissa otetaan huomioon aiempi energiankulutus sekä mahdolliset tulevat muutokset energiankäytössä ja tottumuksissa. Lämmitystapamuutos perustuu enimmäkseen kiinteistön aiempaan lämmönkulutukseen eri vuorokauden- ja vuodenaikoina.

Energiaremontin kartoituksessa selvitetään aiempi kulutus ja uusi järjestelmä suunnitellaan siten, että se kattaa lämmitystarpeen kaikkina vuodenaikoina sekä maksimoi lämmitysjärjestelmän tehokkuuden ja minimoi sen käyttökustannukset, kuten sähkölaskut. Asiantunteva yritys pystyy tarjoamaan hybridi-ratkaisun, jossa päälämmönlähteen vaihdon lisäksi toteutetaan muita järjestelmän tehokkuutta lisääviä järjestelmiä, kuten lämmöntalteenotto ja aurinkosähkö. Kartoituksesta saadaan esitys energiaremontin toteutuksesta ja sisällöstä sekä kustannus- ja takaisinmaksulaskelmat.

Säästä taloyhtiön energiakuluissa maa- tai ilmalämmöllä sekä aurinkosähköllä

Kotisol Energialla on vuosien kokemus aurinkosähkö- ja lämpöpumppuratkaisuista taloyhtiöihin ja liikekiinteistöihin. Aurinkopaneelit sekä maalämpö-, vesi-ilmalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät toimitetaan avaimet käteen -periaatteella.

Projektikokonaisuus koostuu tyypillisesti seuraavista osa-alueista:

 • Tarvekartoitus
 • Tehomitoitukset ja suunnittelu
 • LVISA työt ja työnjohto
 • Poraussuunnittelu
 • Projektinhoito
 • Lämpöpumppuratkaisuiden asennus, teho 0…200 kW
 • Loppusäädöt ja jatkuva tekninen tuki

Kotisol Energia käyttää asennuksissaan laadukkaita eurooppalaisten valmistajien tuotteita, kuten NIBE airHEAT -hybridiratkaisuja. NIBE airHEAT on tehokas hybridiratkaisu, joka sisältää sekä uuden kaukolämmön lämmönjakokeskuksen, että tarvittavan määrän ilma-vesilämpöpumppuja, sekä koko järjestelmän seurannan. Koko paketti tulee yhdeltä toimittajalta.

Kokonaisuus voi sisältää maalämpö– ja ilma-vesilämpöpumput, puskurivaraajat, aurinkosähköjärjestelmän tai kaukolämpöä. Oleellista on huolellinen tarvekartoitus ja projektin suunnittelu kuhunkin kohteeseen sen energiankulutukseen ja käyttötottumuksiin pohjautuen. Suunnittelulla varaudutaan kaikkien vuodenaikojen energiantarpeeseen.

Aurinkosähköjärjestelmissä käytetään pääasiassa laadukkaita eurooppalaisten valmistajien aurinkopaneeleita ja inverttereitä sekä suomalaisvalmisteisia kiinnitysjärjestelmiä. Kotisol toimii maahantuojana saksalaisille Solarwatt-aurinkopaneeleille.

Pienellä investoinnilla taloyhtiö tai suuren kiinteistön omistaja saa taloudellista säästöä ja pienemmän E-luvun rakennukselle. Järjestelmän hankintaan voi hakea myös ARA:n myöntämää energia-avustusta taloyhtiön energiatehokkuuden parantamiseen.

Kotisol toimittaa energiajärjestelmät taloyhtiöön avaimet käteen -toimituksena:

 • Kartoitus
 • Suunnittelu ja konsultointi
 • Projektinhoito
 • Laitteet ja asennus
 • Käyttöönotto ja koulutus
 • Loppudokumentaatio ja jatkuva tuki.

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi investoinnin hyödyt ja mahdollisuudet

Tilaa asiantuntijaltamme kartoitus. Sen pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus järjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva energiankulutus huomioiden. Tarvittaessa rakennetaan järjestelmä siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin energiantarpeen muutoksiin, mm. lämmitysmuodon vaihtumiseen ja sähköautojen yleistymiseen.

Taloyhtiöihin erikoistuneen asiantuntijat

Asentajamme ovat erikostuneet energiajärjestelmiin ja asennuksemme on pätevöitynyt sähkö- ja laiteasentamiseen. Sähkökytkennät toteutetaan S2-luokiteltuna. Asiantuntijoidemme ja asentajiemme jatkuvalla koulutuksella varmistamme parhaan toteutuksen kaikissa energiajärjestelmien toteutuksissa.

Olisihan hienoa tarjota asukkaille mahdollisuus sähköauton lataukseen – otetaan se huomioon jo nyt järjestelmän suunnittelussa! Toimitamme tarvittaessa myös sähköauton latausasemat avaimet käteen -toimituksina.

Lue lisää: sähköauton latausasemat.

Ota yhteyttä!

Sovitaan suunnittelukäynti taloyhtiöllenne!

tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse: myynti@kotisol.fi

Varaa maksuton energiaremontin kartoitus taloyhtiölle

Soita meille yläpuolelta löytyviin numeroihin tai jätä yhteydenottoa klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Jätä yhteydenottopyyntö