Aurinkopaneelit yritykselle

Kotisol toimittaa aurinkosähköjärjestelmät yrityskiinteistöihin ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Asiakkaat ovat antaneet erittäin hyvät arvosanat järjestelmien toimituksen onnistumisesta sekä Kotisolin asiakaslähtöisyydestä. Palvelu alkaa ensimmäisestä yhteydenotosta ja se jatkuu myös toimituksen jälkeen.

Tiesitkö, että aurinkopaneeleilla on usein järkevää tuottaa sähköä yrityksen tarpeeseen?

Monilla yrityksillä sähkölasku on yksi isoimmista välttämättömistä kuluista. Sähkönkäyttöä ei yleensä pysty vähentämään, koska se syntyy tuotantolaitteiden, valaistuksen, ilmastoinnin ym. päivittäisten laitteiden käytöstä. Sähköä kuluu tasaisesti ympäri vuorokauden tai sähköntarve kohdistuu päiväsaikaan, kun henkilöstö on töissä. Molemmissa tapauksissa aurinkosähkö on erittäin kannattava ja käyttökelpoinen tapa vaikuttaa yrityksen kustannusrakenteeseen.

Yrittäjänä tai liiketoimintaosaajana voit keskittyä omaan työhösi. Koko aurinkosähköjärjestelmän toimitusprojekti hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin toimitus sisältää kaikki asennuksen vaiheet sekä käyttöönoton ja järjestelmän koulutuksen.

Aurinkosähkön asiantuntijayritys

Kotisol toimittaa aurinkosähköjärjestelmät yrityskiinteistöihin ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Järjestelmän suunnittelussa otetaan huomioon kiinteistön sähkönkulutuksen lisäksi sähköliittymään ja kiinteistön sähköjärjestelmän toteutukseen liittyvät rajoitteet ja mahdollisuudet. Tekniset yksityiskohdat määrittelevät usein sen, minkä kokoinen järjestelmä voidaan rakentaa ja millaisella toteutuksella. Katon materiaali ja rakenteet määrittävät pitkälti paneelien mekaanisen asennuksen. Sähköliittymä, sähköpää- ja ryhmäkeskusten toteutus otetaan huomioon järjestelmän suunnittelussa. Lopputuloksena on onnistunut, aikataulussaan toteutettu ja parhaiten kiinteistön sähkönkulutusta ja -käyttöä hyödyttävä järjestelmä.

Aurinkosähkö sopii lähes jokaiselle toimialalle

Aurinkosähkö pienentää kiinteistön ostosähkön määrää eli se pienentää sähkönsiirron määrää, sähköveroa sekä sähköenergian määrään. Säästöä voi tulla myös siitä, että aurinkosähkö tasaa kulutuspiikkejä.

Aurinkosähkö teollisuudessa

Teollisuudessa sähkönkulutus kasvaa, kun työntekijät tulevat aamulla töihin ja käynnistävät sähköllä pyörivät koneet, laitteet ja tietokoneet. Ilmanvaihto ja valaistus on päällä koko päivän. Aurinkosähkö kattaa suuren osan tästä päivällä tapahtuvasta sähkönkulutuksesta.

Aurinkosähkö muilla toimialoilla

Kotisol on toimittanut järjestelmiä huoltoasemille, valmistavan teollisuuden rakennuksiin, kauppakiinteistöihin ja moniin muihin sovelluksiin.

Ammattilaisen asentama aurinkosähköjärjestelmä on luotettava ja pitkäikäinen

Aurinkopaneelit voidaan asentaa rakennuksen katolle, pihamaalle tai muulle avonaiselle paikalle. Kotisol asentaa aurinkopaneelit tuotanto- ja toimistorakennusten katoille sekä maa-asennuksina. Kotisolilla on eri asennustavoista vuosien ja satojen asennuskohteiden kokemus.

Vain luotettavimmat komponentit

Järjestelmässä käytetään vain laadukkaita, luotettavien valmistajien komponentteja ja tuotteita. Pitkät ja kattavat takuut varmistavat järjestelmän luotettavuuden ja toiminnan vuosikausiksi eteenpäin.

Asennus toteutetaan omien sertifioitujen asentajien toimesta ja sähkökytkennät tehdään pätevöityneiden sähköasentajien toimesta.

Kotisol Oy on TUKES:n hyväksymä sähköasennusyritys.

Järjestelmän hankinta on yrittäjälle vaivaton

Aurinkosähkö on yrittäjälle vaivaton ja aurinkosähkövoimalaitos tuottaa sähköä kymmeniä vuosia. Aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja täysin huolettomia. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on 30-40 vuotta. Investointi tuottaa siis pitkälle tulevaisuuteen. Jos olet joskus myymässä kiinteistöä, aurinkopaneelit nostavat kiinteistön arvoa vähintään niiden jäljellä olevan hankintakulun verran.

Aurinkosähköllä jopa 10 % tuotto sijoitetulle pääomalle

Asiantuntijamme kertoo teille, kuinka paljon aurinkosähköjärjestelmä tuottaa, hankintakustannuksen ja laskee sijoitetun pääoman tuoton. Yleensä sijoitetun pääoman tuotto on yli 10% eli järjestelmä maksaa itsensä takaisin alle 10 vuodessa.

Aurinkosähköjärjestelmän eli aurinkosähkövoimalaitoksen hankintakustannuksesta yritys saa arvonlisäverot vähennettyä. Hankintakustannuksen saa jaksotettua jopa 10 vuodelle, jolloin investoinnin hankintakulu on vain 1/10 vuodessa. Aurinkosähköjärjestelmällä katat yleensä 30-40 % sähkönkulutuksesta. Sähkölaskusi pienenee yli kolmanneksella. Säästät siis vuosittaiset poistot sähkön säästöllä.

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa hankkia aurinkosähköön erikoistuneelta yritykseltä. Kotisolin aurinkopaneeleilla on pitkät valmistajan myöntämät takuut.

Asiantuntijamme kartoittaa maksutta energiaratkaisun hyödyt ja mahdollisuudet

Kartoituksen pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus uudelle järjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva energian- ja sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa järjestelmä rakennetaan siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin sähköntarpeen muutoksiin, mm. sähköautojen yleistymiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö