Myyntiedustaja

Haluaisitko osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja vastuullisen toimenkuvan asiakaslähtöisen palvelukonseptin parissa, hyvät ansaintamahdollisuudet, kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen ja mahtavat tiimikaverit sekä mahdollisuuksia edetä uralla.

Odotamme sinulta ajokorttia, halua kehittyä asiantuntijamyynnin ammattilaiseksi, hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä ongelmanratkaisutaitoa ja innostusta saada asioita aikaan.

Kokemus myyntityöstä on etu, mutta positiivinen ja oppimiskykyinen asenne sitäkin tärkeämpää. Koulutamme kaikki myyntiedustajat tehtävään.

Työskentelemme arkisin ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Asiakashankkija

Miltä kuulostaisi palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi? Mahtavaa, olet oikeassa paikassa, sillä etsimme nyt ajanvaraajia asiakashankinnan pariin.

Saat mukavan ja sopivan haastavan työn mahtavassa porukassa, kannustavan palkkauksen, kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet sekä kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen.

Et tarvitse aiempaa myynti -tai asiakashankintakokemusta, sillä positiivinen ja oppimiskykyinen asenne ovat sitäkin tärkeämpiä.

Tehtävässä on takuupalkka ja mahdollisuudet päästä erittäin hyvään ansiotasoon. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä oppimaan uutta kannustavassa ilmapiirissä. Meillä työntekijät ovat myös edenneet tehtävissään esimiestehtäviin. Tässä työssä asuinpaikkakunta ei sido sinua, sillä työntekijämme voivat siirtyä organisaatiomme toimipisteiden välillä ympäri Suomen.

KENTTÄASIAKASHANKKIJA

Kenttäasiakashankkijana pääset kasvokkain tapaamaan asiakkaita ja sopimaan asiantuntijoillemme asiakastapaamisia. Työ tapahtuu myyntialueellasi muun tiimisi kanssa.

Saat mukavan ja sopivasti haastavan työn mahtavassa porukassa, kannustavan palkkauksen, kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet. Saat myös kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen.

Et tarvitse aiempaa myynti- tai asiakaspalvelukokemusta, sillä tärkeintä on positiivinen ja oppimiskykyinen asenne. Työssäsi tarvitset vain sinnikkään asenteen ja intohimon menestyä – kaiken muun opit työssäsi. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen. Työssäsi olet tärkeä osa koko tiimin menestykselle ja siksi tiimisi haluaa antaa tukensa ja saada sinusta huipputekijän!

Tehtävässä on takuupalkka ja mahdollisuudet päästä erittäin hyvään ansiotasoon. Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja onnistuessasi tienaat tuntuvasti!

Meillä työntekijät ovat myös edenneet tehtävissään esimiestehtäviin. Tässä työssä asuinpaikkakunta ei sido sinua, sillä työntekijämme voivat siirtyä organisaatiomme toimipisteiden välillä ympäri Suomen.

SÄHKÖASENTAJA

Oletko koulutukseltasi sähköasentaja ja haluat töihin hyvään porukkaan? Kaipaat työssäsi vaihtelua? Toiminnan laajentuessa haemme sähköasentajia useille paikkakunnille.

Sähköasentajana Kotisolilla saat erittäin kannustavan palkkauksen, nykyaikaiset työvälineet sekä kasvavan ja vakaan organisaation tuen.

Odotamme sinulta vähintään 1 vuoden kokemusta sähköasennuksista. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta aurinkosähköstä, saat siihen kattavan perehdytyksen.

Tehtävässä on pääset erittäin hyvään ansiotasoon kannustavien urakoiden ansiosta. Palkkaamme sähköasentajia vakituiseen työsuhteeseen. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä tekemään ammattiasi vastaavaa työtä sekä vaihtelevia työympäristöjä. Meillä työntekijät ovat myös edenneet tehtävissään esimiestehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella ja kerro itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!