Myyntiedustaja

Haluaisitko osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja vastuullisen toimenkuvan asiakaslähtöisen palvelukonseptin parissa, hyvät ansaintamahdollisuudet, kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen ja mahtavat tiimikaverit sekä mahdollisuuksia edetä uralla.

Odotamme sinulta ajokorttia, halua kehittyä asiantuntijamyynnin ammattilaiseksi, hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä ongelmanratkaisutaitoa ja innostusta saada asioita aikaan.

Kokemus myyntityöstä on etu, mutta positiivinen ja oppimiskykyinen asenne sitäkin tärkeämpää. Koulutamme kaikki myyntiedustajat tehtävään.

Työskentelemme arkisin ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Asiakashankkija

Miltä kuulostaisi palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi? Mahtavaa, olet oikeassa paikassa, sillä etsimme nyt ajanvaraajia asiakashankinnan pariin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Saat mukavan ja sopivan haastavan työn mahtavassa porukassa, kannustavan palkkauksen, kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet sekä kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen.

Mitä me toivomme sinulta?

Et tarvitse aiempaa myynti -tai asiakashankintakokemusta, sillä positiivinen ja oppimiskykyinen asenne ovat sitäkin tärkeämpiä.

Tehtävässä on takuupalkka ja mahdollisuudet päästä erittäin hyvään ansiotasoon (+ 3 000 € / kk). Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä oppimaan uutta kannustavassa ilmapiirissä. Meillä työntekijät ovat myös edenneet tehtävissään esimiestehtäviin. Tässä työssä asuinpaikkakunta ei sido sinua, sillä työntekijämme voivat siirtyä organisaatiomme toimipisteiden välillä ympäri Suomen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella ja kerro itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!