Aurinkopaneelit
 ja energiaremontit yritykselle

Kotisol toimittaa kaikki energiaratkaisut yrityskiinteistöihin ja taloyhtiöihin ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Henkilöstöllä on yli 15 vuoden kokemus erilaisten lämmitys- ja energiaremonttien toteuttamiseen keskisuuriin ja suuriin kiinteistöihin.

Tutustu taloyhtiön energiaremonttiin


Maalämmöllä tai ilmalämmöllä säästät kiinteistön lämmityskuluissa

Usein energiaremonteissa luovutaan aiemmasta kalliita laskuja aiheuttavista öljy- ja kaukolämmöstä. Tilalle asennetaan energiatehokkaaseen lämpöpumppuun perustuva maalämpö-, ilmavesi– tai poistoilmalämpöjärjestelmä.

Lue lisää

Teollisuudessa hyödynnetään paljon tehottomia, jo parhaat päivänsä nähneitä ilmalämmitysteknologioita

Kotisol toteuttaa myös teollisuuteen energiaremontit, joissa vanha, tehoton järjestelmä uudistetaan. Toteutukset perustuvat kiinteistön energiakartoitukseen. Lopullinen ratkaisu riippuu aiemmin toteutuneesta energiankulutuksesta, kiinteistön tekniikan mahdollistamista vaihtoehdoista ja arvioiduista tulevista energiatarpeista. Joskus on järkevää hyödyntää olemassa olevaa järjestelmää tai sen osia. Toteutus voi olla pelkkä lämmitysjärjestelmän muutos tai hybridi-ratkaisu, jossa vaikutetaan sähkökulutukseen ja sen omatuotantoon aurinkopaneeleilla. Remontin myötä yleensä kiinteistön energialuokka paranee. 

Hankkeesi voidaan rahoittaa uuden energiamuodon tuottamilla säästöillä. Lähes kaikissa uudistuksissa investointi on jo ensimmäisestä vuodesta alkaen kassavirtapositiivinen.

Jokainen kuukausi kalliita lämmityslaskuja on turhaa kulua yrityksellesi.

Tutustu yrityksen energiaremonttiin

Kaikki energiaremontit yhdeltä toimijalta – yksilöllinen ratkaisu joka kohteeseen

Kotisolilla on kokemusta energiaremonteista taloyhtiöihin, yrityskiinteistöihin ja maatiloille.

Toteutetut energiaremontit ovat liittyvät maalämpöön, ilmavesilämpöön, poistoilmalämpöön sekä aurinkosähköön.

Usein uudistus on ns. hybridi-ratkaisu, jossa toteutetaan lämmitysratkaisun muutos ja aurinkopaneelien lisäys samassa yhteydessä. Tällöin saadaan maksimoitua kiinteistön tuleva energialuokitus.

Asiakkaat ovat antaneet erittäin hyvät arvosanat järjestelmien toimituksen onnistumisesta sekä Kotisolin asiakaslähtöisyydestä. Palvelu alkaa ensimmäisestä yhteydenotosta ja se jatkuu myös toimituksen jälkeen.

Tutustu meihin

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Säästä energiakuluissa

Energiaremontilla tai hybridilämmityksellä voit säästää merkittävästi teollisuuskiinteistösi juoksevia kuluja.

Maalämpöpumpun, vesi-ilmalämpöpumpun tai aurinkopaneelien tuottaman aurinkosähkön avulla pienennät lämmitys- ja sähkölaskuasi.

Aurinkosähkön ansiosta itse tuottamasi ilmainen aurinkosähkö menee kiinteistösi sähkölaitteille. Käyttämättä jääneen sähkön voit myydä sähköyhtiölle!

Säästä luontoa

Jätä omalta osaltasi parempi maailma lapsillemme – energiansäästö pienentää hiilijalanjälkeä ja on varmasti ympäristöystävällinen.

Lämpöpumput tuottavat lämpöä jopa 5-kertaisella hyötysuhteella.

Aurinkopaneelit tuottavat ilmaista sähköä ja niiden käyttöikä on jopa 40 vuotta ja järjestelmä tuottaa koko käyttöikänsä ajan päästötöntä sähköä.

Tarpeisiisi mukautuva

Olemme erikoistuneet energiaremontteihin.

Kartoitamme kohteen energiankulutuksen, nykyisen järjestelmän sekä sen mahdollisuudet. Mitoitamme, suunnittelemme ja asennamme järjestelmät aina oikein huomioiden kiinteistön aiempi sähkön- ja lämmöntarve. Ratkaisu on aina yksilöllinen – se tarjoaa optimaalisen ratkaisun nimenomaan teidän kiinteistöllenne.

Asiantuntijamme kartoittaa maksutta energiaratkaisun hyödyt ja mahdollisuudet

Kartoituksen pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus uudelle järjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva energian- ja sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa järjestelmä rakennetaan siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin sähköntarpeen muutoksiin, mm. sähköautojen yleistymiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö