Siirtohinnoissa on nousupainetta vielä pitkään, sillä sähköverkon korjausvelkaa riittää seuraaviksi 20 vuodeksi. Suomalaisia mietityttää myös ilmastonmuutos ja se, miten siihen voisi itse vaikuttaa.

Kotisol Oy on toimittanut aurinkopaneeleita Suomalaisiin koteihin, yrityksiin ja maatiloille jo lähes 5 vuoden ajan.

Kotisolin tarina

Halusimme haastaa nousevat kustannukset ja tarjota suomalaisille helpon tavan siirtyä puhtaan ja ilmaisen aurinkosähkön tuottajiksi. Asiantuntijamme auttavat asiakkaita sopivimman aurinkosähköjärjestelmän valinnassa ja suunnittelussa, niin omakotitaloon kuin maatilallekin. Tarjoamme tämän pohjalta asiakkaan kannalta helpon toteutuksen, koska hoidamme järjestelmän suunnittelusta asennukseen kokonaispalveluna.

Palvelumme on 100 % kotimaista. Paikalliset asiantuntijamme kartoittavat kohteen. Asennusprojektin toteuttavat aurinkosähköalan kokeneet ja pätevöityneet osaajamme.

Asennamme vain laadukkaita, alan edelläkävijöiden valmistamia aurinkopaneeleita ja inverttereitä, joille valmistajat myöntävät pitkän takuun. Asiakkaalle järjestelmä on huoleton, koska sillä on jopa 40 vuoden käyttöikä ja se on käytännössä huoltovapaa.

Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia ja toimimme vakiintuneen toimintajärjestelmän mukaisesti. Näin pystymme takaamaan asiakkaille turvallisen ja laatukriteerit täyttävän järjestelmän asennuksen, testauksen ja opastuksen.

Palveluverkostomme kattaa lähes koko Suomen. Kotisol on perinteinen aurinkosähköalan toimija ja jo usean vuoden ajan Suomen suurin aurinkosähköjärjestelmien asennusyritys. Kotisolin asennus toteuttaa noin 2000 järjestelmän asennusta vuodessa. Kotisol on toteuttanut yhteensä yli 5000 aurinkosähköjärjestelmien asennusta.

Olemme erittäin vakuuttuneita toimintamme kyvystä vastata suomalaisten tarpeeseen pienentää sähkön kustannuksia ja lisätä asumisensa ekologisuutta.

Yhdessä haluamme tarjota asiakkaillemme paremman huomisen. Suunnittelemme ja toteutamme luotettavan ja parhaiten juuri teidän tarpeeseen sopivan aurinkosähköjärjestelmän!

Koko Kotisol Oy:n henkilöstön puolesta toivotamme Teille aurinkoisia päiviä!

Tyytyväiset asiakkaat

Toimimme vastuullisesti sekä tarpeenne ja toiveenne huomioiden. Haluamme tarjota teille laadukkaat tuotteet ja parhaan palvelukokemuksen. Tuotteemme kuuluvat markkinoiden parhaimpiin ja laadukkaimpiin ja siksi tuotteillamme on pitkä takuu. Jotta voimme kehittää toimintaamme edelleen, kysymme tyytyväisyyttänne saamaanne palveluun ja tuotteisiin.

Rehellisyys ja vastuullisuus

Rehellisyys on yksi toimintamme perusta. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme rehellisyyttä kaikessa toiminnassa. Yrityksenä huolehdimme kaikista velvoitteistamme. Haluamme tukea nuorten työllistymistä ja siksi työllistämme yhä useampia nuoria eri tehtäviin. Olemme kaikessa toiminnassamme avoimia ja rehellisiä toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan.

Välittäminen

Pidämme huolta toisistamme. Toistemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Ylläpidämme avointa yrityskulttuuria, jossa kerromme työntekijöillemme ja kumppaneillemme asioista avoimesti. Ylläpidämme avoimen keskustelun ilmapiiriä.

Miksi valita kotisol aurinkosähköjärjestelmän toimittajaksi?

Kiinteä hinta

Asiantuntijamme suunnittelee aurinkosähköjärjestelmän ja varmistaa, ettei asennuksessa tule yllätyksiä. Hän antaa järjestelmälle kiinteän hinnan jo sopimusvaiheessa. Teidän ei tarvitse pelätä hinnankorotuksia tai lisäkustannuksia.

Reilu rahoitus

Asiantuntijamme käy rahoitusvaihtoehdot läpi kanssanne. Rahoituksen teille myöntää luotettavat suomalaiset rahoitusyhtiöt. Voit saada edullisen rahoituksen jopa 120 kk eli 10 vuodelle.

Kysy edustajalta lisää rahoitusvaihtoehdoista ja -kampanjoista!

Vaivaton vaihtoehto

Asennamme aurinkopaneelit Avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme järjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, tarkastuksista ja takuusta siten, että asiakas voi elää arkeaan huolettomasti koko asennuksen ajan. Siivoamme aina jälkemme.

Tehokas asennustyö

Asentajamme hoitavat työnsä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. He ovat tottuneet työskentelemään turvallisesti kiinteistöjen katolla. Sähköasentajamme, jotka kytkevät järjestelmän sähköverkkoon, ovat pätevöityneitä ja kokeneita, luvallisia sähkömiehiä. Sähköasennuksellamme on urakointioikeudet.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Haluamme kuulla asennuksen jälkeen palautteen asennuksesta, ja käymme nämä palautteet läpi yhdessä asiantuntijoidemme ja asentajiemme kanssa, jotta voimme palvella asiakkaita jatkossa vieläkin paremmin.

Pitkä takuu

Asennamme vain laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleille annamme markkinoiden pisimmät takuut. Lisäksi valmistaja myöntää tuotteille jopa 30 vuoden tuote- ja tuottotakuun. Invertterillä on tuotteesta riippuen jopa 10 vuoden valmistajan myöntämä laajennettu takuu. Kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

LÄHES 80% asiakkaista suosittelee Kotisolia naapureilleen.

Asiakastyytyväisyystutkimus tammi-elokuu 2023 (Lähde: Trustmary)