Kotisol myy ja asentaa laadukkaat saksalaiset

SOLARWATT -aurinkopaneelit Suomessa!

Lue lisää

Aurinko­sähköllä säästät energia­kuluissa

Sähköverkkoja laitetaan maan alle vielä seuraavat 20 vuotta, joten sähkön siirtohinnoissa nousupaine jatkuu. Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet viime vuosina merkittävästi. Nämä yhdessä ovat aiheuttaneet aurinkosähköjärjestelmien voimakasta yleistymistä omakotitaloissa, yrityksissä ja maatiloilla.

Omalla aurinkosähköjärjestelmällä tuotat sähköä omaan tarpeeseen. Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö menee ensimmäiseksi oman kiinteistösi sähkölaitteille. Jos paneelit tuottavat sähköä yli oman tarpeen, myyt sähkön sähköyhtiöllesi, joka hyvittää sen sähkölaskullasi.

Aurinkosähköjärjestelmällä on 30–40 vuoden käyttöikä. Se mahdollistaa jopa 10% sijoituksen tuoton.

Aurinko­sähköllä säästät luontoa

On selvää, että autoista syntyy päästöjä. Harvemmin puhutaan kiinteistön, esimerkiksi omakotitalon tuottamasta hiilijalanjäljestä. Usein se on jopa liikenteen päästöjä suurempi!

Jätä omalta osaltasi parempi maailma lapsillemme – aurinkosähkö pienentää hiilijalanjälkeä ja on varmasti ympäristöystävällinen. Aurinkopaneelien tuottaman sähkön hiilidioksidipäästö on nolla – puhdasta energiaa kotona tuotettuna.

Lukuisat suomalaiset ovat valinneet Kotisolin aurinkosähköjärjestelmän pienentääkseen kiinteistön hiilijalanjälkeä.

Aurinkopaneeleilla voidaan tehdä kiinteistöstänne hiilineutraali, kiinteistönne sähkönkulutuksesta ja lämmitysmuodosta riippumatta. Kysy asiantuntijaltamme lisää!

Hyvät olosuhteet aurinkosähkölle

Suomessa on erinomaiset olosuhteet sähkön tuottamiseen aurinkopaneeleilla. Auringon säteily on koko Eteläisessä Suomessa yhtä voimakasta kuin Pohjois-Saksassa. Vaikka aurinko paistaa suurimman osan vuodesta matalammalta, Suomessa on ympäri vuoden paremmat olosuhteet sähköntuotantoon aurinkopaneeleilla.

Aurinkopaneelin teho on pakkassäässä parhaimmillaan, siksi kevään sähköntuotanto on Suomessa tehokkaampaa kuin eteläisissä maissa. Aurinkopaneelit pystyvät hyödyntämään suoran auringonpaisteen lisäksi kaiken hajasäteilyn, jota tulee talvella lumihangesta ja ympäri vuoden pilvistä. Auringon säteet pääsevät hyvin pilviverhonkin läpi.

Sähköntuotannosta aurinkopaneeleilla on tullut Suomessa kannattavaa. Aurinkopaneelit ovat kehittyneet viime vuosina isoin harppauksin ja ne pystyvät hyödyntämään auringonsäteilyn entistä suuremmalla hyötysuhteella. Aurinkosähköjärjestelmien asentamisesta on tullut parin viime vuoden aikana erittäin suosittua omakotitaloihin ja mökeille sekä yrityksiin ja maatiloille.

Tähän ja moneen muuhun mieltä askarruttavaan kysymykseen olemme koonneet vastauksia usein kysytyt kysymykset -osioon!

Haluaisitko tietää, miten aurinkosähkö toimisi sinun talossasi?

Haluatko saada selville, miten aurinkopaneelit toimisi juuri sinun talossasi sekä millainen kokonaisuus sopisi sinulle parhaiten? Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jolloin annamme lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme talosi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Laskemme myös samalla tarjouksen järjestelmästä, joka sopii parhaiten talosi tarpeisiin.

Teemme kartoituksen maksutta eikä se sido sinua mihinkään!

Miksi valita kotisol aurinkosähköjärjestelmän toimittajaksi?

Kiinteä hinta

Asiantuntijamme suunnittelee aurinkosähköjärjestelmän ja varmistaa, ettei asennuksessa tule yllätyksiä. Hän antaa järjestelmälle kiinteän hinnan jo sopimusvaiheessa. Teidän ei tarvitse pelätä hinnankorotuksia tai lisäkustannuksia.

Reilu rahoitus

Asiantuntijamme käy rahoitusvaihtoehdot läpi kanssanne. Rahoituksen teille myöntää luotettavat suomalaiset rahoitusyhtiöt. Voit saada edullisen rahoituksen jopa 120 kk eli 10 vuodelle.

Kysy edustajalta lisää rahoitusvaihtoehdoista ja -kampanjoista!

vaivaton vaihtoehto

Asennamme aurinkopaneelit Avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme järjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, tarkastuksista ja takuusta siten, että asiakas voi elää arkeaan huolettomasti koko asennuksen ajan. Siivoamme aina jälkemme.

Tehokas asennustyö

Asentajamme hoitavat työnsä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. He ovat tottuneet työskentelemään turvallisesti kiinteistöjen katolla. Sähköasentajamme, jotka kytkevät järjestelmän sähköverkkoon, ovat pätevöityneitä ja kokeneita, luvallisia sähkömiehiä. Sähköasennuksellamme on urakointioikeudet.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Haluamme kuulla asennuksen jälkeen palautteen asennuksesta, ja käymme nämä palautteet läpi yhdessä asiantuntijoidemme ja asentajiemme kanssa, jotta voimme palvella asiakkaita jatkossa vieläkin paremmin.

Pitkä takuu

Asennamme vain laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleille annamme markkinoiden pisimmät takuut. Lisäksi valmistaja myöntää tuotteille jopa 30 vuoden tuote- ja tuottotakuun. Invertterillä on tuotteesta riippuen jopa 10 vuoden valmistajan myöntämä laajennettu takuu. Kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

Teknisesti laadukas aurinkosähkö­­järjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmät suunnitellaan ja asennetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta. Käyttämämme tuotteet, kuten aurinkopaneelit ja invertterit, ovat laadukkaita ja erittäin pitkäikäisiä, tunnettujen valmistajien tuotteita. Paneeleilla on jopa 30 vuoden valmistajan myöntämä tuotetakuu ja 30 vuoden tuottotakuu. Kiinnitysjärjestelmällä on 30 vuoden takuu. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja ne täyttävät tuote- ja turvallisuusvaatimukset.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Aurinkosähköjärjestelmän hankinnasta saa kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä saa 40% järjestelmän asennuksen työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen voit hyödyntää jo saman vuoden verotuksessa tai ottaa ne kerralla seuraavassa veronpalautuksessa.

Kotisol Oy:n asentamien järjestelmien asennuksesta saa täysimääräisen kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennystä saa 40% remontin työn osuudesta (vuonna 2022). Kotitalousvähennys on vuodessa 2250 € per henkilö ja kahta henkilöä kohden 4500 €. Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen jo kuluvan vuoden verotuksessa tai veronpalautuksena. Kotitalousvähennystä saa myös silloin, jos asennamme aurinkosähköjärjestelmän vapaa-ajan asuntoonne tai esim. omien vanhempienne asuntoon. (ohjeet: www.vero.fi) Remontin jälkeen asiakkaalle toimitetaan verotusta varten valmiiksi täytetty kotitalousvähennyslaskelma.