Laadukas ja toimiva aurinkosähkö­järjestelmä

Toimittamamme aurinkosähköjärjestelmä kuuluu markkinoiden parhaimpiin ja laadukkaimpiin.

Aurinkosähköjärjestelmän toimintaperiaate

Auringon säteily sisältää paljon energiaa. Aurinkopaneelin piikiteet muuttavat auringon säteilyn sähköenergiaksi. Paneeleissa tuotettu tasavirta muutetaan invertterissä vaihtovirraksi, jolloin se voidaan käyttää talon sähkölaitteissa ja ohjata ylijäävä sähkö valtakunnan sähköverkkoon. Aurinkosähkö siirtyy sähköverkkoon sähkömittarin kautta, ja sähkömittari lukee ulos myytävän sähkön määrän ja ilmoittaa sen sähköyhtiöön. Sähköyhtiö maksaa sinulle kaikesta myymästäsi sähköstä. Saat sähköverkkoon myymästäsi sähköstä hyvityksen sähköyhtiöltä suoraan sähkölaskussasi. Laskulta näet, kuinka paljon myit sähköä sähköyhtiölle.

Invertteri mittaa jatkuvasti tuotetun sähkön määrää. Näet koko tuotetun sähkömäärän puhelimeesi ladattavasta sovelluksesta. Asentajamme auttaa sovelluksen asentamisessa ja käyttöönotossa.

Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on täysin päästötöntä!

Varaa aurinkosähkökartoitus

Toimittamamme aurinkosähköjärjestelmä

Asennamme laadukkaita aurinkopaneeleita luotettavalta valmistajalta, joka tuottaa miljoonia aurinkopaneeleita vuosittain ja toimittaa niitä globaalisti ja lähes kaikkiin Euroopan maihin. Asentamamme paneelit kuuluuvat markkinoiden suurimpaan teho- ja hyötysuhdeluokkaan ja niistä saadaan maksimaalinen tuotto. Paneelien kytkentäkotelot ovat roiskevesisuojattuja. Aurinkopaneeleilla on tyypistä riippuen jopa 30 vuoden tuotetakuu ja 30 vuoden tuottotakuu.

Liitämme asentamamme paneelijärjestelmät valvontaamme, jolloin voimme parhaiten palvella asiakkaita myös toimituksen jälkeen. Järjestelmät ovat toimintavarmoja ja lähes huoltovapaita. Joskus järjestelmän toiminta saattaa häiriintyä, jolloin voimme etäyhteydellä tarkistaa järjestelmän tilan. Valvonta on yleensä toiminnassa, jos järjestelmänne on saatu liitettyä internetiin ja seurantaan asennuksen yhteydessä.

Asennuksen jälkeen annamme ohjeen järjestelmän käyttöön sekä mahdollisuuden ladata yksityiskohtaisia ohjeita sivuiltamme.

 

Aurinkosähköjärjestelmä nostaa kiinteistön arvoa

Aurinkosähköjärjestelmä nostaa kiinteistön arvoa järjestelmän hankintahinnasta n. 60–70 %.

Varaa aurinkosähkökartoitus

Aurinkosähkön tuottaminen on järkevää

Aurinkopaneelien hinnat ovat tulleet alas tuotantoteknologioiden kehittymisen myötä, ja EU-tuontitullit poistuivat syksyllä 2018, mikä laski paneelien hintaa vielä entisestään. Tästä syystä aurinkosähköjärjestelmän hankinta on kannattavaa.

Järjestelmä vähentää ostosähkön tarvetta jopa 30 % sähkölaskusta, joten säästö on tuntuva. Pitkän, jopa 40 vuoden käyttöiän ansiosta järjestelmä säästää käyttöikänsä aikana kolme-neljä kertaa hankintahintansa. Järjestelmän hankintaan sijoitetun rahan tuotto on jopa 10% vuodessa.

Pitkä takuu

Asennamme vain laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleille annamme markkinoiden pisimmät takuut. Lisäksi valmistaja myöntää 25 vuoden tuottotakuun – he siis takaavat paneelien standardin mukaisen tuoton 25 vuoden ajalle. Invertterillä on tuotteesta riippuen jopa 10 vuoden valmistajan myöntämä laajennettu takuu.

Kotisol toimittaa Solarwatt-aurinkopaneelit Suomessa. Solarwatt lasi-lasi-paneeleille myönnetään 30 vuoden takuu ja 5 vuoden täysvakuutus koko järjestelmälle. Asennuksen jälkeen asiakkaalle tulee kotiin Solarwattin takuutodistus.

Käytämme ensisijaisesti saksalaisia ja itävaltalaisia laadukkaita inverttereitä joilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu. Kotisol on myös Fronius-inverttereiden on Fronius Solar Partner, ja laitteet rekisteröidään aina käyttöönoton yhteydessä.

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi talossasi?

Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jossa annamma lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme talosi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseksi.

Varaa aurinkosähkökartoitus