Toimittamamme aurinkosähköjärjestelmä

Asennamme laadukkaita aurinkopaneeleita luotettavalta valmistajalta, joka tuottaa miljoonia aurinkopaneeleita vuosittain ja toimittaa niitä globaalisti ja lähes kaikkiin Euroopan maihin. Asentamamme paneelit kuuluuvat markkinoiden suurimpaan teho- ja hyötysuhdeluokkaan ja niistä saadaan maksimaalinen tuotto. Paneelien kytkentäkotelot ovat roiskevesisuojattuja. Toimittamillamme paneeleilla on valmistajan myöntämä 10 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tuottotakuu.

Käytämme muun muassa saksalaisia laadukkaita inverttereitä joilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu.

Aurinkosähkö­järjestelmän toimintaperiaate

Auringon säteily sisältää paljon energiaa. Aurinkopaneelin piikiteet muuttavat auringon säteilyn sähköenergiaksi. Paneeleissa tuotettu tasavirta muutetaan invertterissä vaihtovirraksi, jolloin se voidaan käyttää talon sähkölaitteissa ja ohjata ylijäävä sähkö valtakunnan sähköverkkoon. Aurinkosähkö siirtyy sähköverkkoon sähkömittarin kautta, ja sähkömittari lukee ulos myytävän sähkön määrän ja ilmoittaa sen sähköyhtiöön. Sähköyhtiö maksaa sinulle kaikesta myymästäsi sähköstä. Saat sähköverkkoon myymästäsi sähköstä hyvityksen sähköyhtiöltä suoraan sähkölaskussasi. Laskulta näet, kuinka paljon myit sähköä sähköyhtiölle.

Invertteri mittaa jatkuvasti tuotetun sähkön määrää. Näet koko tuotetun sähkömäärän puhelimeesi ladattavasta sovelluksesta. Asentajamme auttaa sovelluksen asentamisessa ja käyttöönotossa.

Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on täysin päästötöntä!

Aurinkosähkön tuottaminen on järkevää

Aurinkopaneelien hinnat ovat tulleet alas tuotantoteknologioiden kehittymisen myötä, ja EU-tuontitullit poistuivat syksyllä 2018, mikä laski paneelien hintaa vielä entisestään. Tästä syystä aurinkosähköjärjestelmän hankinta on kannattavaa. Järjestelmä vähentää ostosähkön tarvetta jopa 30% sähkölaskusta, joten säästö on tuntuva. Pitkän, jopa 40 vuoden käyttöiän ansiosta järjestelmä säästää käyttöikänsä aikana kolme-neljä kertaa hankintahintansa. Järjestelmän hankintaan sijoitetun rahan tuotto on jopa 10% vuodessa.

Aurinkosähkö­järjestelmä nostaa kiinteistön arvoa

Aurinkosähköjärjestelmä nostaa tyypillisesti kiinteistön arvoa järjestelmän hankintahinnasta n. 60–70 %.

Pitkä takuu

Asennamme vain laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleille annamme markkinoiden pisimmät takuut. Lisäksi valmistaja myöntää 25 vuoden tuottotakuun – he siis takaavat paneelien standardin mukaisen tuoton 25 vuoden ajalle. Invertterillä on tuotteesta riippuen jopa 10 vuoden valmistajan myöntämä laajennettu takuu.

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi juuri talossasi parhaiten?

Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jossa annamma lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme talosi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseksi.