Aurinkosähköllä maatilan sähkön­tuotanto nykyaikaan

Aurinkopaneelien hinnat ovat tulleet alas tuotantoteknologioiden kehittymisen myötä, ja EU-tuontitullit poistuivat syksyllä 2018, mikä laski paneelien hintaa vielä entisestään.

Edullista ja puhdasta aurinkosähköä tuottavat aurinkopaneelit voidaan asentaa minkä tahansa rakennuksen katolle tai muulle avonaiselle paikalle.

Kotisol asentaa aurinkopaneelit tuotantorakennusten katoille sekä maa-asennuksina pelto- ja piha-alueille. Projektin aikana maatilan yrittäjänä voit keskittyä omaan työhösi. Koko projekti hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin toimitus sisältää kaikki asennuksen vaiheet sekä käyttöönoton ja järjestelmän koulutuksen.

Asennus toteutetaan omien sertifioitujen asentajien toimesta ja sähkökytkennät tehdään sähköammattilaisten toimesta. 

Kotisol Oy on TUKES:n hyväksymä sähköasennusyritys.

 

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi aurinkosähkön hyödyt ja mahdollisuudet maatilalla

Tämän pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus aurinkosähköjärjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa rakennetaan järjestelmä siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin sähköntarpeen muutoksiin, kuten sähköä kuluttavan automaation tai lämmitysjärjestelmien muutoksiin.

Asentajamme ovat erikostuneet aurinkosähköjärjestelmiin ja asennuksemme on pätevöitynyt aurinkosähköjärjestelmien asentamiseen. Sähkökytkennät toteutetaan S2-luokiteltuna. Asiantuntijoidemme ja asentajiemme jatkuvalla koulutuksella varmistamme parhaan toteutuksen kaikissa aurinkosähköjärjestelmien toteutuksissa.

Kotisol Oy toimittaa vuosien kokemuksella myös maalämpöratkaisut sekä vesi-ilmalämpöpumput. Lue lisää: energiajärjestelmät.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aurinkosähköjärjestelmän suunnittelukäynti maatilallenne!

050 347 7573

Kari Piipponen

tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse:

 myynti@kotisol.fi

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi maatilallasi parhaiten?

Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jossa annamma lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme maatilasi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseksi.