Aurinkosähkö on asukkaille ja taloyhtiölle vaivaton

Aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja täysin huolettomia. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on 30-40 vuotta. Jos asukas on myymässä asuntoaan, aurinkopaneelit nostavat asunnon myyntihintaa merkittävästi, sillä ostaja näkee pienentyneen sähkölaskun säästönä asumiskustannuksissa. Aurinkosähköjärjestelmän tuottaa ilmaista sähköä kymmeniä vuosia.

Valaistus, ilmanvaihto sekä jäähdytys ovat usein vuorokauden ympäri, joten sähkönkulutus on näiden osalta tasaistas kuormaa. Päiväsaikaan sähkönkulutus kasvaa asukkaiden alkaessa käyttää kodinkoneita ja muita sähkölaitteita. Aurinkopaneelit tuottaa tähän tarpeeseen sähköä edullisesti oman kiinteistön katolta.

Nykyään on mahdollista muodostaa energiayhtiösö, jossa hyöty aurinkosähköstä saadaan optimoitua. Taloyhtiöissä ja muissa kiinteistöissä, joissa on useampia käyttäjiä ja jokaisella omat sähkömittarit, voidaan tehdä takamittarointi. Takamittaroilla saadaan kiinteistön koko sähkönkulutus yhdelle sähköverkkoyhtiön mittarille. Näin kiinteistöön voidaan mitoittaa suurempi aurinkosähköjärjestelmä. Kiinteistön käyttäjien sähkönkulutus mittaroidaan koko kiinteistön sisäisellä mittaroinnilla. Oikein mitoitettuna aurinkosähkövoimalan tuotanto kulutetaan kiinteistön kaikkien käyttäjien toimesta kokonaisuudessaan, jolloin aurinkosähköstä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Kotisol Oy toimittaa aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöN tarpeisiin avaimet käteen -toimituksina:

  • suunnittelun ja konsultoinnin
  • projektinhoidon
  • aurinkopaneelit
  • laadukkaan invertterin
  • paneelien kiinnitysjärjestelmät ja muut tarvittavat komponentit
  • asennuksen ja käyttöönoton
  • käyttöopastuksen ja koulutuksen.

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi aurinkosähkön hyödyt ja mahdollisuudet taloyhtiössä

Tämän pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus aurinkosähköjärjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa rakennetaan järjestelmä siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin sähköntarpeen muutoksiin, mm. sähköautojen yleistymiseen.

Asentajamme ovat erikostuneet aurinkosähköjärjestelmiin ja asennuksemme on pätevöitynyt aurinkosähköjärjestelmien asentamiseen. Sähkökytkennät toteutetaan S2-luokiteltuna. Asiantuntijoidemme ja asentajiemme jatkuvalla koulutuksella varmistamme parhaan toteutuksen kaikissa aurinkosähköjärjestelmien toteutuksissa.

Olisihan hienoa tarjota asukkaille mahdollisuus sähköauton lataukseen – otetaan se huomioon jo nyt järjestelmän suunnittelussa! Toimitamme tarvittaessa myös sähköauton latausasemat avaimet käteen -toimituksina. Lue lisää: sähköauton latausasemat.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aurinkosähköjärjestelmän suunnittelukäynti taloyhtiöllenne!

050 347 7573

Kari Piipponen

tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse:

 myynti@kotisol.fi