Aurinkosähkö on asukkaille ja taloyhtiölle vaivaton

Aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja täysin huolettomia. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on 30-40 vuotta. Jos asukas on myymässä asuntoaan, aurinkopaneelit nostavat asunnon myyntihintaa merkittävästi, sillä ostaja näkee pienentyneen sähkölaskun säästönä asumiskustannuksissa. Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä kymmeniä vuosia.

Kotisol Oy toimittaa aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiösi tarpeisiin avaimet käteen -toimituksina:

  • suunnittelun ja konsultoinnin
  • aurinkopaneelit
  • laadukkaan invertterin
  • paneelien kiinnitysjärjestelmät ja muut tarvittavat komponentit
  • asennuksen ja käyttöönoton
  • käyttöopastuksen ja koulutuksen.

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi taloyhtiön nykyisen sähkönkulutuksen

Tämän pohjalta tehdään suunnitelma ja mitoitus aurinkosähköjärjestelmälle. Suunnitelmassa voidaan huomioida myös tulevat muutokset kiinteistössänne, ja järjestelmä voidaan toteuttaa tuleva sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa rakennetaan järjestelmä siten, että siinä on laajennusvaraa tuleviin sähköntarpeen muutoksiin, mm. sähköautojen yleistymiseen.

Olisihan hienoa tarjota asukkaille mahdollisuus sähköauton lataukseen – otetaan se huomioon jo nyt järjestelmän suunnittelussa! Toimitamme tarvittaessa myös sähköauton latausasemat avaimet käteen -toimituksina.

Asentajamme ovat erikostuneet aurinkosähköjärjestelmiin ja asennuksemme on pätevöitynyt aurinkosähköjärjestelmien asentamiseen. Sähkökytkennät toteutetaan S2-luokiteltuna. Asiantuntijoidemme ja asentajiemme jatkuvalla koulutuksella varmistamme parhaan toteutuksen kaikissa aurinkosähköjärjestelmien toteutuksissa.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aurinkosähköjärjestelmän suunnittelukäynti taloyhtiöllenne!

044 433 4547

Lauri Vepsäläinen