Aurinkopaneelit omakotitaloon Espoo

Sähkönhinnan noustessa yhä useampi omakotitalon omistaja on päätynyt asennuttamaan kotiinsa aurinkopaneelit. Aurinkosähköjärjestelmä on käytössä päästötön, käyttäjälle huoleton ja erittäin pitkäikäinen. Aurinkopaneelit tuottavat jopa 30–40 % omakotitalon sähköntarpeesta. Voit myydä oman käytön ylittävän sähkön sähköyhtiölle, joka hyvittää myymäsi sähkön sähkölaskulla. Kotisol Oy asentaa aurinkopaneelit Espoossa ja muualla Uusimaalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Yhä useampi asennuttaa aurinkopaneelit omakotitaloon Espoossa

Sähkön hintaan liittyy epävarmuustekijöitä – aurinkopaneelien asennuttaminen vakauttaa taloutta

Viime aikoina sähkön hinnat ovat nousseet ja vaihdelleet voimakkaasti. Sähkön hintaan liittyy merkittäviä epävarmuustekijöitä. Aurinkopaneelit tuovat vakautta ja ennustettavuutta oman kiinteistön kuluihin eikä sähkön maailmanmarkkinoiden epävarmuus enää vaikuta omaan talouteen.

Sähkön tuottaminen itse on erittäin järkevää, sillä aurinkopaneelien asentamisen jälkeen ne ovat erittäin huolettomat. Aurinkopaneelien käyttöikä on jopa 40 vuotta, joten kertainvestoinnilla sähköä voidaan tuottaa sähköä vuosikymmeniä. Oikein suunnitellut ja asennetut aurinkopaneelit tuottavat sähköä optimaalisella tavalla. Aurinkosähköjärjestelmä on myös lähes huoltovapaa.

Espoo ja muu pk-seutu on aurinkoista seutua. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä aikaisesta keväästä loppusyksylle. Käytännössä paneelit alkavat tuottaa sähköä helmi-maaliskuussa ja sähköntuotanto jatkuu loka-marraskuulle asti. Kesällä aurinko paistaa Espoossa aamukuudesta pitkälle iltaan.

Kotona omakotitalon tai piharakennuksen katto on erinomainen paikka aurinkopaneeleille, koska sinne aurinko paistaa yleensä erittäin hyvin. Aurinkoenergiaa pystytään hyödyntämään monen suuntaisilla katoilla. Joskus aurinkopaneelit asennetaan myös erilliseen telineeseen pihamaalle.

Kotisol asentaa aurinkopaneelit omakotitaloihin Espoossa. Asentajat on perehdytetty aurinkosähköön ja asennukset tehdään vuosien kokemuksella.

Varaa maksuton kartoitus

 

Kotisol asensi aurinkopaneelit omakotitaloon Aki ja Rita Manniselle. Lue lisää ja katso video!

Aurinkosähkön tuotanto aurinkopaneeleilla on vaivatonta omakotiasujalle

Aurinkosähkön tuotanto on erittäin vaivatonta omakotitalon omistajalle. Aurinkopaneelit ovat erittäin pitkäikäisiä, niiden käyttöikä on jopa 40 vuotta. Aurinkopaneelit eivät yleensä vaadi minkäänlaista huoltoa tai korjausta, ja yleensä ne pysyvät puhtaana vesisateen ansiosta. Ne myös kestävät hyvin lumikuormaa, joten lunta ei tarvitse poistaa niiden päältä. Yleensä lumi valuu niiden päältä itsestään kevään ensimmäisten auringonsäteiden lämmittäessä, ja aurinkoenergian tuotanto alkaa välittömästi.

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Ensisijaisesti auringosta saatu sähkö menee oman kiinteistön sähkölaitteille. Jos sähköä tuotetaan yli oman tarpeen, se menee automaattisesti yleiseen verkkoon ja sähköyhtiö hyvittää myydystä sähköstä suoraan sähkölaskulla.

Harjakatoille paneelit asennetaan yleensä katon myötäisesti, etelä-, itä- tai länsilappeille. Paneeleille voidaan hyödyntää yhtä tai useampaa kattolapetta. Tasakatoilla paneelit asennetaan telineisiin, joilla paneelit saadaan jyrkempään kulmaan kohti auringon paistetta. Sähköjärjestelmä suunnitellaan ja laitteet valitaan sen asiakkaan kiinteistölle tehdyn suunnitelman mukaisesti siten, että järjestelmästä saadaan paras hyöty.

Voit katsoa aurinkopaneeleiden asennuksen työvaiheet tarkemmin alla olevalta videolta:

 

 

Kotisol asentaa Solarwatt-aurinkopaneelit ja Fronius-invertterit Espoossa

Kotisol Oy edustaa laadukkaita saksalaisen Solarwatt GmbH:n tuotteita koko Suomessa. Solarwatt on valmistanut aurinkopaneeleita jo 30 vuotta. Aurinkopaneelit suunnitellaan, testataan ja valmistetaan saksalaisella tarkkuudella.

Solarwatt lasi-lasi-paneeleille myönnetään 30 vuoden takuu ja 5 vuoden täysvakuutus koko järjestelmälle. Asennuksen jälkeen asiakkaalle tulee postitse kotiin lasi-lasi -paneelien Solarwattin takuutodistus.

Kotisol Oy on Fronius System Partner. Kotisolilla on vuosien kokemus Fronius-inverttereiden asentamisesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Asentajat ovat saaneet koulutuksen Fronius-tuotteiden asentamiseen ja huoltamiseen. Laitteet rekisteröidään aina käyttöönoton yhteydessä.

Aurinkopaneelit ja invertterit asennetaan Espoossa oman paikallisen, ammattitaitoisen Uusimaan asennustiimin toimesta.

Varaa maksuton kartoitus

Akustolla hyödynnät paneelien tuottamaa ilmaista sähköä myös pimeimpinä tunteina

Aurinkopaneelien yhteyteen asennettavan energiavaraajan eli akuston avulla aurinkosähköllä voidaan kattaa jopa yli puolet kiinteistön tarvitsemasta sähköstä. Yhä useampaan aurinkosähköjärjestelmään asennetaan energiavaraaja eli akusto. Edistyksellisten lithium-akustojen avulla aurinkosähköä kannattaa tuottaa enemmän, koska tuotettu sähkö saadaan hyödynnettyä kiinteistön omassa käytössä lähes täysin. Kysy lisää akustoista edustajaltamme.

Akusto toimii aurinkosähköjärjestelmän kanssa täysin automaattisesti. Akusto on luotettava ja erittäin helppokäyttöinen.

Kotisolin asiantuntijat tekevät akustokartoituksia Espoossa, jolloin selvitetään aurinkosähköjärjestelmän ja kiinteistön mahdollisuudet akustolle. Samalla järjestelmään mitoitetaan akusto ja suunnitellaan sen asennus.

Varaa maksuton kartoitus

Miksi valita Kotisol aurinkosähköjärjestelmän toimittajaksi?

Kiinteä hinta

Asiantuntijamme suunnittelee aurinkosähköjärjestelmän ja varmistaa, ettei asennuksessa tule yllätyksiä. Hän antaa järjestelmälle kiinteän hinnan jo sopimusvaiheessa. Teidän ei tarvitse pelätä hinnankorotuksia tai lisäkustannuksia.

Ammattitaitoinen asennustyö

Asentajamme hoitavat työnsä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. He ovat tottuneet työskentelemään turvallisesti kiinteistöjen katolla. Sähköasentajamme, jotka kytkevät järjestelmän sähköverkkoon, ovat pätevöityneitä ja kokeneita, luvallisia sähkömiehiä. Sähköasennuksellamme on urakointioikeudet.

Eurooppalaiset tuotteet ja pitkät takuut

Asennamme vain laadukkaita ja pääasiassa tunnettujen eurooppalaisten valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleille annamme markkinoiden pisimmät takuut. Lisäksi valmistaja myöntää tuotteille jopa 30 vuoden tuote- ja tuottotakuun. Invertterillä on tuotteesta riippuen jopa 10 vuoden valmistajan myöntämä laajennettu takuu. Kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

Vaivaton vaihtoehto

Asennamme aurinkopaneelit Avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme järjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, tarkastuksista ja takuusta siten, että asiakkaana voitte elää arkea huolettomasti asennuksen ajan. Siivoamme aina jälkemme.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Haluamme kuulla asennuksen jälkeen palautteen asennuksesta. Käymme palautteet läpi yhdessä asiantuntijoidemme ja asentajiemme kanssa, jotta voimme palvella teitä jatkossa vieläkin paremmin.

Reilu rahoitus

Asiantuntijamme käy rahoitusvaihtoehdot läpi kanssanne. Rahoituksen teille myöntää luotettavat suomalaiset rahoitusyhtiöt. Voit saada edullisen rahoituksen jopa 120 kk eli 10 vuodelle. Kysy edustajalta lisää rahoitusvaihtoehdoista ja -kampanjoista!

Millainen aurinkosähkö­järjestelmä toimisi sinun talossasi ja käytössäsi parhaiten?

Teemme maksuttomia kartoituksia joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmän toiminnasta sekä selvitämme kiinteistösi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Samalla laskemme tarjouksen aurinkosähkö­järjestelmästä, joka sopii parhaiten kotisi tarpeisiin.

Varaa maksuton kartoitus