Aurinkoraha

Kotisol Aurinkoraha mahdollistaa aurinkosähköjärjestelmän hankinnan.

Aurinkoraha mahdollistaa aurinkopaneelien hankinnan

Aurinkoraha kattaa järjestelmän hankintakustannuksen. Teidän ei tarvitse huolehtia rahoituksen hankkimisesta etukäteen, sillä edustajamme selvittää mahdollisuutenne saada Aurinkoraha. Hän kertoo teille rahoituksesta ja miten se katetaan aurinkosähköjärjestelmän tuotoilla.

Aurinkoraha on tarjolla vain Kotisol Oy:n asiakkaille.

Rahoitus aurinkosähköjärjestelmälle

  • Rahoitus 1 000–30 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Kiinteä korko
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Rahoituksen korot ovat useimmiten verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta

Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on yleensä 7-10 vuotta. Tänä aikana aurinkopaneelien tuotto kattaa sen hankintahinnan. Järjestelmän hankintahinnan voi kattaa rahoituksella, joka ajoittuu sen takaisinmaksun ajalle.

Teillä on mahdollisuus ja aikaa harkita, otatteko rahoituksen. Edustajanne kertoo teille lisää rahoitusvaihtoehdoista ja sen ehdoista. Lopullisen päätöksen rahoituksesta voitte tehdä kaupantekotilanteessa.

Millainen aurinkosähkö­järjestelmä toimisi sinun talossasi ja käytössäsi parhaiten?

Teemme maksuttomia kartoituksia joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmän toiminnasta sekä selvitämme kiinteistösi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Samalla laskemme tarjouksen aurinkosähkö­järjestelmästä, joka sopii parhaiten kotisi tarpeisiin.

Varaa maksuton kartoitus