Fronius System Partner

Kotisol Oy on Fronius System Partner. Kotisol on asentanut Fronius-tuotteita, kuten inverttereitä, Watt pilot -sähköauton latauslaitteita, Ohm pilot -energianhallintalaitteita jo viiden vuoden ajan. Kotisolin asennus on pätevöitetty asennuksiin Fronius-koulutusohjelmassa ja osaamista ylläpidetään jatkuvilla lisäkoulutuksilla. Asennuttamalla Fronius-tuotteet kokeneella ja ammattitaitoisella asennusyrityksellä varmistat laitteiden toimivuuden ja niiden huollon koko niiden käyttöiän.

Fronius International GmbH

Fronius on itävaltalainen invertterivalmistaja, joka edustaa korkealaatuisia, yksinomaan Euroopassa valmistettuja tuotteita. Fronius on aurinkosähkön edelläkävijä. Kotisol Oy toimittaa laadukkaat Fronius-tuotteet Suomessa.

Fronius perustettiin vuonna 1945, ja se kehittyi vuosien mittaan maailmanlaajuiseksi toimijaksi, jolla on kolme liiketoimintayksikköä: Perfect Charging, Perfect Welding ja Solar Energy.

Yhtiö on nykyäänkin perheyritys, jota johtaa perustajan tyttärentytär. Fronius on saanut Great Place to Work -merkin, ja sen toiminta perustuu yhteisöllisyyteen.

Solar Energy -liiketoimintayksikkö perustettiin vuonna 1992, jolloin aurinkoenergia ei ollut kenenkään mielessä, ja siitä kehittyi todellinen innovaatiojohtaja alalla. Fronius on vakaasti sitoutunut kestävän tulevaisuuden muotoiluun ja visioi maailmaa, jossa aurinko paistaa 24 tuntia vuorokaudessa, jolloin uusiutuvaa energiaa on saatavilla ympäri vuorokauden.

Varaa maksuton kartoitus

Froniuksen ratkaisu

Aloita oman aurinkosähköjärjestelmän rakentaminen! Kun katollasi on aurinkosähköjärjestelmä, voit säästää rahaa ja suojella samalla ilmastoa. Fronius tarjoaa kattavan ratkaisun, joka sopii täydellisesti kotiisi.

Sähkön tuottaminen ja käyttäminen ei kuitenkaan ole kaikki, mihin Fronius-järjestelmä pystyy. Voit jopa lämmittää ja jäähdyttää talosi, lämmittää veden ja ladata sähköautosi. Tämä kaikki on mahdollista uusiutuvalla energialla suoraan omalta katoltasi.

Fronius-tuotteet valmistetaan Froniuksen omilla tehtailla Itävallassa. Tuotteissa käytetyistä komponenteista 75% on Euroopassa valmistettuja.

Katso video Froniuksen invertterien valmistusprosessista:

Aloitetaan ja hyödynnetään auringon voimaa talossasi, varaa maksuton asiantuntijan suunnittelukäynti: Varaa maksuton kartoitus

Kotisol asentaa Fronius-invertterit Suomessa

Kotisol Oy on Fronius System Partner.

Kotisol edustaa laadukkaita Fronius-inverttereitä, sähköauton latauslaitteita ja oheistuotteita Suomessa. Valmistaja on kouluttanut Kotisolin henkilöstön tuotteiden ominaisuuksiin, ja saamme ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista. Edustajamme osaavat kartoittaa kohteenne ammattitaidolla ja suunnitella teille järjestelmän, josta hyödytte eniten.

Kotisolin asennus on pätevöitetty Fronius-tuotteiden asennukseen. Osaamista ylläpidetään toistuvilla koulutuksilla. Saamme parhaan tuen asennukseen, huoltoon ja takuuasioihin suoraan valmistajalta.

Kotisolilla on vuosien kokemus Fronius -inverttereiden asentamisesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Laitteet rekisteröidään aina käyttöönoton yhteydessä. Fronius-inverttereillä on 10 vuoden takuu!

Varaa maksuton kartoitus

Aurinkosähköjärjestelmä on investointi tulevaisuuteen

Oman aurinkosähköjärjestelmän avulla voit pienentää kustannuksiasi kotona, sillä se on halvin energiamuoto. Voit lisätä riippumattomuuttasi, koska et ole riippuvainen energiamarkkinoista. Pienennät myös hiilidioksidipäästöjä ja voit siten pienentää omaa ekologista jalanjälkeäsi.

 

Akustolla hyödynnät paneelien tuottamaa ilmaista sähköä myös pimeimpinä tunteina

Aurinkopaneelien yhteyteen asennettavan energiavaraajan eli akuston avulla aurinkosähköllä voidaan kattaa jopa yli puolet kiinteistön tarvitsemasta sähköstä. Yhä useampaan aurinkosähköjärjestelmään asennetaan energiavaraaja eli akusto. Edistyksellisten lithium-akustojen avulla aurinkosähköä kannattaa tuottaa enemmän, koska tuotettu sähkö saadaan hyödynnettyä kiinteistön omassa käytössä lähes täysin.

Toteutamme akustojärjestelmät älykkäällä Fronius-invertterillä ja oheislaitteilla. Fronius-järjestelmän edut:

  • Fronius hybrid-invertteri lataa akustoon omasta käytöstä ylijäävän aurinkosähkön, jolloin hyödyt paneeleilla tuottamastanne sähköstä täysimääräisesti.
  • Järjestelmä vapauttaa sähköä kiinteistöllenne silloin, kun aurinko ei enää paista tai kulutus on suurempi kuin paneelien tuotto, esim. illalla.
  • Järjestelmä voidaan ohjelmoida lataamaan sähköä silloin, kun se on halvimmillaan, ja purkamaan sitä sähkölaitteillenne silloin, kun sähkö on kallista.
  • Järjestelmä toimii ympäri vuoden, myös pimeimpinä aikoina ja silloin, kun paneelien päällä on lunta.

Akusto toimii aurinkosähköjärjestelmän kanssa täysin automaattisesti ja huolettomasti. Akusto on luotettava ja helppokäyttöinen.

Kotisolin asiantuntijat tekevät akustokartoituksia, jolloin selvitetään aurinkosähköjärjestelmän ja kiinteistön mahdollisuudet akustolle ja hyödyt järjestelmällenne. Samalla järjestelmään mitoitetaan akusto ja suunnitellaan sen asennus.

Varaa maksuton kartoitus

Fronius varmistaa tuotteiden laadun ja luotettavuuden jatkuvalla laadunvarmistuksella ja testauksella.

 

Fronius-tuotteet: korkeaa laatua Made in Europe

Fronius on perustamisestaan lähtien edustanut korkeaa laatua ja kestävyyttä.

Miten Fronius varmistaa korkean laatunsa:

Kaikki Fronius-tuotteet valmistetaan yksinomaan Euroopassa: Itävallassa ja Tšekin tasavallassa. Eikä siinä vielä kaikki: 95 prosenttia kaikista Froniuksen alihankkijoista sijaitsee Euroopassa ja 75 prosenttia kaikista komponenteista ja materiaaleista valmistetaan Euroopassa – kaikissa kolmessa liiketoimintayksikössä!

Laatu varmistetaan myös intensiivisillä testeillä ja tarkastuksilla: Tämä ulottuu sähköisten ominaisuuksien tarkistamisesta, verkkokäyttäytymisestä ja hyötysuhteen mittaamisesta aina mekaanisen lujuuden testaamiseen (esim. kuljetusrasitus). Lisäksi testataan invertterien käyttäytymistä vaativissa ympäristöissä, mikä osoittaa, miten laitteet reagoivat erilaisiin ympäristövaikutuksiin, kuten veteen, pölyyn, suolaan tai lämpötilaan.

Kaikkia invertterityyppejä testataan jatkuvasti kehitysvaiheessa, esisarjassa ja suoraan tuotannon aikana. Lisäksi tuotteet valitaan satunnaisesti ja testataan perusteellisesti päivittäin.

Lisäksi Fronius-tuotteita voidaan korjata, olipa kyse sitten vain tietyistä osista tai koko laitteesta – useat korjauskeskukset ympäri maailmaa huolehtivat kaikista korjauksista – jopa 1990-luvun lopun ensimmäisen sarjan inverttereitä korjataan edelleen!

Fronius-inverttereillä on jopa 10 vuoden takuu – mutta ne toimivat vielä pidempään. Ei ole harvinaista, että Fronius-invertterit ovat olleet käytössä 20 vuotta ja enemmänkin.

 

Mitä Fronius-komponentteja tarvitaan täydelliseen ratkaisuun?

Aurinkosähköjärjestelmä on paljon muutakin kuin pelkät paneelit katolla.

Invertteri: järjestelmän sydän ja aivot – invertteri muuntaa paneeleista saatavan aurinkoenergian tasavirrasta vaihtovirraksi, jotta sitä voidaan käyttää kotitaloudessa. Lisäksi invertteri vastaa myös energiavirtojen optimoinnista ja ohjauksesta ja tarkistaa aurinkosähköjärjestelmän toiminnan.

Älymittari: Älymittari on sähkömittari, joka kerää tietoja ja muuntaa ne arvokkaiksi tiedoiksi, jotka voidaan visualisoida Solar.web-sovelluksella. Tämä on tärkeää, jotta voidaan optimoida energianhallintaa ja lisätä omankulutusta.

Akku: Kun kytket aurinkosähköjärjestelmään akun, voit varastoida tuotetun energian myöhempää käyttöä varten, esimerkiksi kun aurinko ei paista tai yöllä. Jos käytät invertteriä, jossa on varavoimatoiminto, akkua voidaan ladata jopa sähkökatkon aikana, kun aurinko ei paista ja et ole riippuvainen sähköverkosta.

Wattpilot: Fronius Wattpilot: Kun lisäät Fronius Wattpilotin aurinkosähköjärjestelmään, voit ladata sähköautosi itse tuottamallasi aurinkoenergialla. Tämä on halvin tapa ladata autosi! Wattpilot on erityinen sähköauton laturi, jota voidaan käyttää itsenäisenä laitteena tai yhdessä aurinkosähköjärjestelmän kanssa, ja se tarjoaa älykkäitä ominaisuuksia, kuten Eco- ja Next Trip Mode -tilan.

Ohmpilot: Ohmpilot on toinen laite, joka voidaan lisätä järjestelmään. Fronius Ohmpilot huolehtii veden lämmittämisestä kotona aurinkosähköjärjestelmän tuottamalla energialla. Tämä johtaa korkeampaan omakulutukseen ja on edullinen tapa lämmittää vettä. Lisäksi Ohmpilot suojaa lämmitysjärjestelmääsi, sillä se pidentää lämmitysjärjestelmän käyttöikää, koska sitä ei tarvitse kytkeä päälle kesällä.

Pidä silmällä sähkönkulutustasi!

Maksuttoman Fronius Solar.web -sovelluksen avulla voit seurata energiavirtojasi, kaikki komponentit ja niiden toiminnot ovat näkyvillä, ja energiankulutuksen analysointi ja optimointi on yhtä helppoa kuin ennenkin.

Lisäksi voit pidentää Fronius-tuotteidesi takuuta maksutta jopa 10 vuoteen.

Mitä enemmän aurinkoenergiaa käytät, sitä parempi

Tuottamasi aurinkoenergia on halvempaa kuin verkosta ostettu. Siksi on järkevää käyttää mahdollisimman paljon itse tuotettua aurinkoenergiaa. Ylijäämäenergiaa voidaan käyttää eri tavoin. Voit joko lämmittää tai jäähdyttää talosi, lämmittää vettä, ladata sähköautosi tai syöttää ylijäämäenergian akkuun ja käyttää sen myöhemmin, kun järjestelmä ei tuota energiaa.  Näin annat pois vähemmän omaa aurinkosähköäsi, sinun on ostettava vähemmän energiaa julkisesta verkosta ja säästät rahaa.

Haluatko tietää lisää Froniuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö: Varaa maksuton kartoitus

Millainen aurinkosähkö­järjestelmä toimisi sinun talossasi ja käytössäsi parhaiten?

Teemme maksuttomia kartoituksia joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmän toiminnasta sekä selvitämme kiinteistösi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Samalla laskemme tarjouksen aurinkosähkö­järjestelmästä, joka sopii parhaiten kotisi tarpeisiin.

Varaa maksuton kartoitus