Hae työtehtävää    Hakuaika 30.9. saakka


ASIAKASHANKKIJA Tampere

Haluatko oikeasti hauskan, innostavan ja räväkän työyhteisön ”viihtyisän” työyhteisön sijaan? Haluatko itse päättää, milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä?

– Mikäli vastasit kyllä, annamme sinulle tilaisuuden olla oman aikasi herra ja antaa mahdollisuuden tehdä helppoa rahaa – yksinkertaisesti puhelimessa puhuen!

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut 100 % kotimainen yritys ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja nostaa kotitalouksien omavaraisuusastetta sähköntuotannon osalta. Kotisol Oy on tunnettu erityisesti siitä, että me ihan oikeasti välitämme työntekijöistämme.

Meillä ei harrasteta pätkäsopimuksia, vaan motivoituneen henkilön löytyessä tarjoamme vakituisen työsuhteen ja työtuntimääräsi saat määritellä itse.

Asiakashankkijana sinun tehtäväsi on hankkia asiantuntijoillemme asiakastapaamisia ympäri Suomea puhelimitse ja toki muitakin reittejä, kunhan käytät omaa luovuuttasi hyödyksesi.

Työhön tarvitset vain äärettömän sinnikkään asenteen ja halun menestyä – kaiken muun me opetamme!

Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja kun onnistut, me kyllä maksamme siitä tuntuvasti.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa ei voi kuin viihtyä ja menestyä!

Hae meille HETI täyttämällä sivun alaosasta löytyvä työhakemuslomake, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Takaamme, että soitamme sinulle viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä, koska meillä on tapana toimia työntekijöiden aikaa kunnioittaen.

Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hakuaikaa 30.9. asti.

Yhteyshenkilö:

Miska Törnqvist
miska.tornqvist@kotisol.fi
+358 50 406 7056

 

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!