Aurinkopaneelit ja suorituskyvyn optimointi – Harri Gustafsbergin kokemus

8.11.2023 | Kokemuksia Kotisolista

Aurinkoenergia on paitsi ympäristöystävällinen valinta myös älykäs tapa hyödyntää maailmankaikkeuden tarjoamaa rajatonta energialähdettä, aurinkoa. Tämä on perusajatus, joka ohjasi Harri Gustafsbergiä hänen valitessaan aurinkopaneelit omakotitaloon. Erikoisyksikön poliisina yli 20 vuoden ajan toiminut Harri ei ole pelkästään aurinkoenergian kannattaja vaan myös suorituskyvyn optimoinnin asiantuntija.

Valtakunnallisen valmiusyksikkö Karhun jäsenenä Harri on kokenut äärimmäiset paineenalaiset tilanteet ja tarkkuutta vaativat operaatiot. Tämä tausta on antanut hänelle syvän ymmärryksen siitä, kuinka suorituskyky voidaan optimoida ja kuinka stressiin voi varautua. Tästä lähtökohdasta Harri kääntyi aurinkoenergian puoleen, tietäen, että kotiin asennettavat aurinkopaneelit ovat sijoitus tulevaisuuteen ja kodin suorituskyvyn optimointia kestävän kehityksen ehdoilla.

Ympäristöystävällisyyden lisäksi älykäs investointi

Harri korostaa, että aurinkosähköjärjestelmät eivät ainoastaan ole ympäristöystävällisiä, vaan myös älykkäitä investointeja. Hän valitsi Kotisol Oy:n aurinkopaneelipaketin, joka ei ainoastaan tuota puhdasta energiaa vaan myös tuo lisäarvoa kotiin pitkäikäisten ja laadukkaiden paneeleiden ansioista. Aurinkopaneeleista on markkinoilla runsaasti eri vaihtoehtoja, joten Harri päätti valita sellaiset paneelit, jotka ovat kestäviä myös pohjoismaisissa olosuhteissa ja soveltuvat pitkäaikaiseen käyttöön.

Kun Harrin arjessa on mukana sähköauto ja sähköpyörät, aurinkopaneelit olivat luonnollinen valinta. Hän halusi hyödyntää aurinkoenergiaa paitsi kotinsa tarpeisiin myös sähköauton lataamiseen. Tämä on osa laajempaa visiota kestävästä elämäntavasta jossa aurinkoenergia on keskiössä.

Projektin helppous ja ammattimaisuus miellytti

Kotisolin aurinkosähköjärjestelmä oli Harrille selvä valinta. Hän korostaa helppoutta, joka liittyy paneelien hankintaan ja asennukseen. Kotisol Oy hoiti kaiken suunnittelusta laitteiden toimitukseen ja asennukseen. Harri ei tarvinnut tehdä muuta kuin allekirjoittaa sopimus ja maksaa lasku – tämä on mukavaa erityisesti, kun elämässä on muitakin haasteita.

Harri on tottunut tiimityöhön ja johtamiseen, ja hän arvostaa Kotisol Oy:n ammattimaisuutta ja luotettavuutta. Hän kokee, että heidän toimintansa on suorituskyvyltään huippuluokkaa, ja tämä näkyy siinä, kuinka kaikki myynnistä asennukseen sujuu suunnitellusti ja ammattimaisesti.

Kyllä mä voin suositella Kotisolia kaikille niille, ketkä arvostaa arvostaa vihreää energiaa ja sitä, että se mitä sovitaan, niin pidetään

Harri Gustafsberg

Koko aurinkopaneelien hankintaprosessi Harrin omassa kodissa on edennyt mutkattomasti, juuri niin kuin oli sovittu. Paneelit on nyt asennettu ja nyt jännitys kohdistuu siihen, kuinka nopeasti aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää. Harri on vakuuttunut siitä, että tämä on askel kohti kestävämpää elämäntapaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Älykäs valinta ympäristölle ja kodille

Harri Gustafsbergin kokemus aurinkoenergian hyödyntämisestä on kannustava esimerkki siitä, kuinka älykäs valinta voi tehdä hyvää ympäristölle ja optimoida kodin energiantuotantoa. 

Kotisol Oy:n aurinkopaneelipaketti on paitsi ympäristöystävällinen myös älykäs sijoitus, joka tuo lisäarvoa kiinteistölle ja helppoutta elämään. Se on valinta, joka kannattaa.

Varaa meiltä maksuton aurinkosähkökartoitus ja selvitä kotisi potentiaali aurinkosähkön tuottamisen – Lue lisää aurinkosähkökartoituksesta klikkaamalla tästä.

Katso Harrin kokemukset videolta!

Millainen aurinkosähkö­järjestelmä toimisi sinun talossasi ja käytössäsi parhaiten?

Teemme maksuttomia kartoituksia joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmän toiminnasta sekä selvitämme kiinteistösi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Samalla laskemme tarjouksen aurinkosähkö­järjestelmästä, joka sopii parhaiten kotisi tarpeisiin.

Varaa maksuton kartoitus