Eero Haarjärvi: ”Aurinkosähköjärjestelmä on tulevaisuutta ajatellen järkevä ratkaisu”

7.6.2019 | Kokemuksia Kotisolista

Kun Eero Haarjärvi sai Kotisolin tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, hän allekirjoitti sen välittömästi. Eero oli tutustunut järjestelmiin ja niiden toimittajiin jo vuoden ajan ja pyytänyt tarjouksia useammalta toimijalta. Sopimuksen mukaisesti Kotisol asensi aurinkosähköjärjestelmän Eeron ja hänen vaimonsa kotitaloon keväällä 2019.

Haarjärvet ovat asuneet rakentamassaan omakotitalossa Hämeenkyrössä 12 vuotta. Aurinkosähköjärjestelmän asentamisessa Haarjärvet eivät niinkään ajatelleet itseään vaan enemmän talon tulevia asukkaita.

”Halusimme aurinkosähköjärjestelmän siitä huolimatta, ettemme usko ehtivämme itse hyötymään tästä taloudellisesti. Talo on kuitenkin sen verran uusi, että ajattelimme järjestelmän olevan järkevä ratkaisu”, Eero kertoo.

Asennus sujui asiantuntevasti ja aikataulussa

Kotisol toimitti Haarjärvien talon katolle aurinkosähköjärjestelmän, joka koostuu 22 elementistä. Yrityksen edustaja sai Eeron vakuuttuneeksi siitä, että kyseinen on paras ja asiallisin ratkaisu Haarjärvien taloon.

”Suunnittelussa ei ollut mitään haasteita. Järjestelmät olivat minulle etukäteen tuttuja, koska olin vertaillut eri toimittajien ratkaisuja keskenään.”

Pian kaupanteon ja suunnittelutyön jälkeen päästiin asennusvaiheeseen. Asennus kesti alle yhden työpäivän, ja se suoritettiin aikataulussa. Eero ei kokenut tarvetta puuttua asentajien työhön, vaan hän seurasi asiantuntevaa työtä sivummalta.

”Asennuksen aikataulusta tiedotettiin etukäteen, joten tiesimme varautua. Asennustyö sujui hyvin, eikä siinä ole mitään moitittavaa. Vaimo teki asentajille lihapullia, ja istuimme yhdessä kahvipöydässäkin. Lopputarkastus tehtiin asentajien kanssa yhdessä”, Eero muistelee.

Kokonaisuudessaan projekti oli asiakkaan kannalta helppo

Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen ja käyttöönotto sujui Haarjärvien kannalta helposti ja nopeasti. Jäljet siivottiin yhtä kuormalavaa lukuun ottamatta. Mitään reklamoitavaa ei ainakaan toistaiseksi ole ilmennyt, mutta asiallisen asiakaspalvelun ansiosta Eero tietää, kehen voisi tarvittaessa ottaa yhteyttä.

”Voin suositella Kotisolia niille, joille aurinkosähköön investoiminen on ajankohtaista.”, Eero kertoo.

Eero aikoo seurata sähkömittarin lukemia jatkossa tarkemmin ollakseen tietoinen siitä, miten aurinkosähköjärjestelmä vaikuttaa kustannuksiin. Siihen Eero suhtautuu pääosin mielenkiinnolla, kuten myös aurinkosähköjärjestelmän ympäristövaikutuksiin.

”Tuskin asumme tässä niin kauan, että investointi maksaa itsensä takaisin. Uskon, että aurinkosähköjärjestelmään investoiminen on kuitenkin järkevä ratkaisu tulevaisuuden ja ympäristön kannalta. Ei tällä koko maailmaa muuteta, mutta mennään sentään oikeaan suuntaan.”

Haluatko kokea itse, miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä? Ota yhteyttä ja varaa maksuton aurinkosähkökartoitus!

Varaa maksuton kartoitus täältä

Millainen aurinkosähkö­järjestelmä toimisi sinun talossasi ja käytössäsi parhaiten?

Teemme maksuttomia kartoituksia joissa annamme lisätietoa aurinkopaneeleista ja järjestelmän toiminnasta sekä selvitämme kiinteistösi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Samalla laskemme tarjouksen aurinkosähkö­järjestelmästä, joka sopii parhaiten kotisi tarpeisiin.

Varaa maksuton kartoitus