SÄÄSTÄ ENERGIAKULUISSA

Aurinkopaneelin ja aurinkosähkön avulla pienennät sähkölaskuasi ja vältyt nousevilta sähkönsiirtomaksuilta. Käyttämättä jääneen sähkön voit myydä takaisin!

SÄÄSTÄ LUONTOA

Jätä omalta osaltasi parempi maailma lapsillemme – aurinkosähkö pienentää hiilijalanjälkeä ja on varmasti ympäristöystävällinen.

TARPEIDESI MUKAINEN

Olemme erikoistuneet aurinkosähköön. Suunnittelemme ja asennamme järjestelmät omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, yrityksiin ja maatiloille, joten osaamme tarjota juuri oikein mitoitetut ratkaisut kiinteistösi tarpeisiin.

​Aurinkosähköä Suomalaiseen tarpeeseen

  •  Aurinkopaneelit tuottavat sähköä aikaisesta keväästä loppusyksylle.
  •  Käytännössä paneelit alkavat tuottamaan sähköä helmi-maaliskuussa ja sähköntuotanto jatkuu loka-marraskuulle asti.
  •  Kesällä aurinko paistaa Suomessa aamukuudesta pitkälle iltaan.
  •  Aurinkoenergiaa pystytään hyödyntämään monen suuntaisilla katoilla.
  •  Joskus aurinkopaneelit asennetaan myös erilliseen telineeseen pihamaalle.
”Asennuksen aikataulusta tiedotettiin etukäteen, joten tiesimme varautua. Asennustyö sujui hyvin, eikä siinä ole mitään moitittavaa. Vaimo teki asentajille lihapullia, ja istuimme yhdessä kahvipöydässäkin. Lopputarkastus tehtiin asentajien kanssa yhdessä.”
Eero

”Jo monta vuotta mietin, että pitäisi hankkia talon katolle aurinkopaneelit. Nyt niiden hinnat ovat pudonneet sen verran, että hankinta kannatti tehdä. Hinnat ovat tulleet 30 prosenttia alas kahden viimeisen vuoden aikana.”
Erkki

“Nykyään näkee kaikenlaista käyttäytymistä. Kyse on ihan perusasioista: reilusta kädenpuristuksesta ja silmiin katsomisesta, tavasta kohdata asiakas. Hintakin oli oikein kilpailukykyinen, joten Kotisoliin oli helppo päätyä.”
Toivo

Miksi valita Kotisol aurinkosähköjärjestelmän toimittajaksi?

Kiinteä hinta
Asiantuntijamme suunnittelee aurinkosähköjärjestelmän ja varmistaa, ettei asennuksessa tule yllätyksiä. Hän antaa järjestelmälle kiinteän hinnan jo sopimusvaiheessa. Teidän ei tarvitse pelätä hinnankorotuksia tai lisäkustannuksia.
Reilu rahoitus
Asiantuntijamme käy rahoitusvaihtoehdot läpi kanssanne. Rahoituksen teille myöntää luotettavat rahoitusyhtiöt Osuuspankki, Handelsbanken tai Santander, valintanne mukaan. Voit saada edullisen rahoituksen jopa 120 kk eli 10 vuodelle.

Kysy edustajalta edullisista rahoituksista!

Vaivaton vaihtoehto
Asennamme aurinkopaneelit Avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme järjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, tarkastuksista ja takuusta siten, että asiakas voi elää arkeaan huolettomasti koko asennuksen ajan. Siivoamme aina jälkemme.
Tehokas asennustyö
Asentajamme hoitavat työnsä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. He ovat tottuneet työskentelemään turvallisesti kiinteistöjen katolla. Sähköasentajamme, jotka kytkevät järjestelmän sähköverkkoon, ovat pätevöityneitä ja kokeneita, luvallisia sähkömiehiä. Sähköasennuksellamme on urakointioikeudet.
Tyytyväiset asiakkaat
Asiakkaamme ovat tyytyväisiä järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Haluamme kuulla asennuksen jälkeen palautteen asennuksesta, ja käymme nämä palautteet läpi yhdessä asiantuntijoidemme ja asentajiemme kanssa, jotta voimme palvella asiakkaita jatkossa vieläkin paremmin.
Pitkä takuu
Asennamme vain laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleille annamme markkinoiden pisimmät takuut. Lisäksi valmistaja myöntää 25 vuoden tuottotakuun – he siis takaavat paneelien standardin mukaisen tuoton 25 vuoden ajalle. Invertterillä on tuotteesta riippuen jopa 10 vuoden valmistajan myöntämä laajennettu takuu.

Kiinnostuitko? Varaa maksuton kartoituskäynti!​

KOTISOL OY

Y-tunnus 2964111-9

Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä