SYYSARVONTA – OSALLISTU NYT

Voita kodin aurinkosähkö­järjestelmä tai unelmiesi matka!

Varmista kotisi tai mökkisi mahdollisuudet hyödyntää aurinkosähköä ja voita – arvomme kaikkien maksuttoman kartoituksen 30.11. mennessä varanneiden kesken 10 000 € arvoisen aurinkosähköjärjestelmän. Voit vaihtoehtoisesti osallistua 1 000 € matkalahjakortin arvontaan.

Millainen aurinkosähkö­järjestelmän kokonaisuus sopisi sinulle parhaiten?

Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jolloin annamme lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme talosi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Laskemme myös samalla tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten talosi tarpeisiin.

Aurinkosähkökartoitus on täysin maksuton, eikä se sido mihinkään.

Varaamalla kartoituksen 30.11. mennessä olet mukana 10 000 euron arvoisen aurinkosähköjärjestelmän arvonnassa! Arvomme lisäksi kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin.

Palkinnot:

  1. Kodin tai mökin aurinkosähköjärjestelmä
    Arvo n. 10 000 euroa.
    Arvotaan kaikkien 30.11. mennessä kartoituskäynnin varanneiden kesken. Kartoituskäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
  2. 1 000 euron matkalahjakortti
    Arvotaan kaikkien yhteystietojen antajien kesken.

Osallistu oheisella lomakkeella

Osallistu arvontaan tästä –voita 10 000 € aurinkosähkö­järjestelmä tai 1 000 € matkalahjakortti!

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olet mukana arvonnassa. Huomioithan, että aurinkosähköjärjestelmän arvontaan osallistuvat vain maksuttoman kartoituksen varanneet!

Voit varata myös soittamalla:
050 475 3030

Mitä kartoituksessa tehdään?

Kerromme teille luontoa säästävän aurinkosähkön mahdollisuuksista. Asiantuntijamme kartoittaa juuri teidän taloonne ja sähkön käyttötottumuksiinne parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Paneelien määrä mitoitetaan juuri oikeaksi talonne koko vuoden sähkönkäyttöön nähden. Paneelien sijoittelu suunnitellaan siten, että aurinkosähkö tuottaa mahdollisimman suuren määrän sähköä silloin, kun sähkönkulutuksenne on suurimmillaan.

Asiantuntijamme ottaa huomioon suunnittelussa myös katon asennon, kattokulman ja mahdolliset varjostukset. Paneelit voidaan monissa tapauksissa asentaa myös kahteen eri suuntaan parhaan tuoton mahdollistamiseksi. Tämän lisäksi hän neuvoo, miten teidän kannattaa muuttaa nykyisten sähkölaitteiden asetuksia tai tottumuksia siten, että aurinkosähköä hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Avaimet käteen -palvelu

Kartoituksen yhteydessä annamme teille tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä asennettuna, avaimet käteen-periaatteella.

Asiantuntijamme kartoituksen perusteella toimitamme teille oikeankokoisen järjestelmän. Kokeneet työntekijämme asentavat järjestelmän katollenne ja pätevöitynyt sähkömies kytkee sen sähköverkkoon. Asennuksen jälkeen toimitamme järjestelmän liittymispaperit sähköyhtiöön. Annamme teille sähkö- ja lopputarkastuspöytäkirjat sekä laatutodistuksen. Lisäksi annamme teille kattavan opastuksen paneelien tuoton seurantaan.