kartoitusVARAUS

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMA 

OLETKO JO HANKKINUT TAI ONKO SUUNNITELMISSA HANKKIA SÄHKÖAUTO? MIETITYTTÄÄKÖ, MITÄ KAIKKEA LATAUSASEMAN HANKINNASSA TULEE HUOMIOIDA? MILLAINEN ON PARAS LATAUSASEMA AUTONNE LATAAMISEEN?

Sähköauton latausaseman hankinta ja asennus tulee teettää ammattilaisella. Latausasema käyttää paljon virtaa ja siksi sen suunnittelussa on huomioitava koko kiinteistön sähköjärjestelmä. Kotisolin asiantuntija kartoittaa kiinteistön sähköjärjestelmän, tekee suunnitelman latausaseman asennukselle ja tarjoaa sopivaa latausasemaa.

Kartoitus on täysin maksuton, eikä se sido mihinkään. Kerromme teille latausaseman hyödyistä ja mahdollisuuksista. Asiantuntijamme kartoittaa juuri teidän taloonne ja sähkön käyttötottumuksiinne parhaiten sopivan sähköauton latausaseman.

Avaimet käteen -palvelu

Annamme teille tarjouksen sähköauton latausasemasta asennettuna, avaimet käteen-periaatteella. Asiantuntijamme kartoituksen perusteella toimitamme teille oikeankokoisen latausaseman. Kokeneet työntekijämme asentavat latausaseman ja pätevöitynyt sähkömies kytkee sen sähköjärjestelmäänne.

Asennuksen jälkeen asentaja laatii sähkö- ja lopputarkastuspöytäkirjat. Lopuksi annamme teille kattavan käytönopastuksen.

Asennuksen työn osuudesta teillä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys täysimääräisesti. Asennuksen jälkeen toimitamme teille laskelman kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Täytä tietosi ja varaa maksuton kartoituskäynti

Asiantuntijamme ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Voit varata myös soittamalla:
050 475 3030