Hae työtehtävää    viimeistään 31. maaliskuuta!


SÄHKÖTYÖNJOHTAJA

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta. Meille on tärkeää, että toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaalle laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti asennettuna.

Tilausmäärien kasvaessa haemme asennuksiin SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi toimit sähkötyönjohtajana aurinkopaneeliasennuksissa kotitalous-, taloyhtiö- ja yritysasiakkaille. Lisäksi tehtävään kuuluu asennuksiin osallistumista. Vakituinen toimipaikkasi on Tampereella tai Jyväskylässä.

Odotamme sinulta sähköasentajan tutkintoa tai soveltuvaa tutkintoa sekä S1 tai S2 pätevyyttä. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta aurinkosähköstä, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus perustuu tehtäviin urakoihin ja vastuualueeseen pohjautuvaan kuukausipalkkaan.

Hae meille heti, sillä palkkaamme tehtävään heti ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävään täyttämällä alla oleva lomake tai sivulla kotisol.fi/tyopaikat

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.
Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023.

Yhteyshenkilö:

Halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä, soita tai lähetä sähköpostia:

Jani Koski jani.koski@kotisol.fi 0504095801

 

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!