Hae työtehtävää    viimeistään 30. syyskuuta!


SÄHKÖASENTAJA Uusimaa

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta. Meille on tärkeää, että toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaalle laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti asennettuna.

Toiminnan kasvaessa haemme PK-seudulle SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi toimit aurinkopaneeli- ja sähköasentajana kotitalous- ja yritysasiakkaille. Tehtävään kuuluu asennusten lisäksi järjestelmän käyttöönotto ja asiakkaan koulutus järjestelmän käyttöön. Vakituinen toimipaikkasi on Vantaalla ja työmaat sijaitsevat pääasiassa Uusimaan alueella.

Odotamme sinulta sähköasentajan tutkintoa tai vastaavaa ammattipätevyyttä sekä noin 1 vuoden kokemusta sähköasennuksista. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta aurinkosähköstä, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Palkkaamme sähköasentajan vakituiseen työsuhteeseen ympärivuotisia asennuksia varten. Palkkaus perustuu tehtäviin urakoihin sekä tuntipalkkaan.

Hae meille heti, sillä palkkaamme tehtävään heti ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävään täyttämällä alla oleva lomake tai sivulla kotisol.fi/tyopaikat

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.
Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2023.

Yhteyshenkilö:

Halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä, soita tai lähetä sähköpostia:

Atte Koivula atte.koivula@kotisol.fi +358504785237

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!