Hae työtehtävää    viimeistään 10. huhtikuuta!


SÄHKÖASENTAJA Pirkanmaa

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta. Meille on tärkeää, että toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaalle laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti asennettuna.

Tilausmäärien kasvaessa haemme Tampereen alueelle SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi toimit aurinkopaneeli- ja sähköasentajana kotitalous- ja yritysasiakkaille. Tehtävään kuuluu asennusten lisäksi järjestelmän käyttöönotto ja asiakkaan koulutus järjestelmän käyttöön. Vakituinen toimipaikkasi on Tampereella ja työmaat sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan alueella.

Odotamme sinulta sähköasentajan tutkintoa tai vastaavaa ammattipätevyyttä sekä kokemusta sähköasennuksista. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta aurinkosähköstä, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Palkkaamme sähköasentajan vakituiseen työsuhteeseen ympärivuotisia asennuksia varten. Palkkaus perustuu tehtäviin urakoihin sekä tuntipalkkaan.

Hae meille heti, sillä palkkaamme tehtävään heti ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävään täyttämällä alla oleva lomake tai sivulla kotisol.fi/tyopaikat

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.
Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.4.2023.

Yhteyshenkilö:

Halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä, soita tai lähetä sähköpostia:

Jani Koski jani.koski@kotisol.fi +358504095801

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!