Hae työtehtävää    viimeistään 28. helmikuuta!


PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys. Asennamme aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -toimituksina. Meille on tärkeää, että toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaalle laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti asennettuna.

Tilausmäärien kasvaessa haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä aurinkopaneelijärjestelmien asennuksissa taloyhtiö-, maatila- ja yritysasiakkaille. Olet mukana projekteissa jo myyntivaiheessa, kun suunnittelet yhdessä myynnin kanssa projektien toteutusta.

Tehtävässä olet mukana aurinkosähköjärjestelmien asennuksilla projektipäällikkönä, toteutat ja tarkastat järjestelmiä, sekä olet mukana järjestelmien käyttöönotossa. Vakituinen toimipaikkasi on Jyväskylässä. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomea.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tutkintoa tai vastaavaa ammattipätevyyttä. Sähköpätevyys 2 (S2) on eduksi. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta aurinkosähköstä, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut aurinkosähköön. Palkkaamme projektipäällikön vakituiseen työsuhteeseen.

Hae meille heti, sillä palkkaamme tehtävään heti ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävään täyttämällä alla oleva lomake tai sivulla kotisol.fi/tyopaikat

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.
Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2023.

Yhteyshenkilö:

Halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä, soita tai lähetä sähköpostia:

Lauri Vepsäläinen lauri.vepsalainen@kotisol.fi 0444334547

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!