Hae työtehtävää    viimeistään 30.9.!


MYYNTIEDUSTAJA Tampere

Miltä kuulostaa palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko oikeasti hauskan, innostavan ja energisen työyhteisön? Haluatko olla osana osaavaa ja menestyvää myyntitiimiä?

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta.

Myyntiedustajana pääset myymään aurinkosähköjärjestelmiä. Työ tapahtuu Turussa ja lähipaikkakunnilla muun tiimisi kanssa. Saat mukavan ja sopivasti haastavan työn mahtavassa porukassa, kannustavan palkkauksen, kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet. Saat myös kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen.

Aiempi myyntikokemus on eduksesi mutta ei välttämätön. Tärkeintä on positiivinen ja oppimiskykyinen asenne sekä intohimo myyntiä kohtaan! Sinun ei tarvitse tuntea aurinkosähköalaa ennalta, sillä saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen. Työssäsi olet tärkeä osa koko tiimin menestykselle ja siksi tiimisi haluaa antaa tukensa ja saada sinusta huipputekijän!

Tehtävässä on takuupalkka ja mahdollisuudet päästä erittäin hyvään ansiotasoon. Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja onnistuessasi tienaat tuntuvasti!

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa viihdytään ja menestytään! Hae meille heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi: kotisol.fi/tyopaikat Voit myös lähettää hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.

Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hakuaikaa 30.9.2020 asti.

Yhteyshenkilö:

Miska Törnqvist

miska.tornqvist@kotisol.fi
+358 50 406 7056

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!