Hae työtehtävää heti !


MYYNTIEDUSTAJA

Kotisol Oy on aurinkosähköjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Toimintamme kasvaessa haemme myyntiedustajia useille paikkakunnille.

Miltä kuulostaa palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko oikeasti hauskan, innostavan ja energisen työyhteisön? Haluatko olla osana osaavaa ja menestyvää myyntitiimiä?

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta.

Myyntiedustajana pääset myymään aurinkosähköjärjestelmiä muun tiimisi kanssa. Saat mukavan ja sopivasti haastavan työn mahtavassa porukassa, kannustavan palkkauksen, kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet. Saat myös kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen.

Aiempi myyntikokemus on eduksesi mutta ei välttämätön. Tärkeintä on positiivinen ja oppimiskykyinen asenne sekä intohimo myyntiä kohtaan! Sinun ei tarvitse tuntea aurinkosähköalaa ennalta, sillä saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen. Työssäsi olet tärkeä osa koko tiimin menestykselle ja siksi tiimisi haluaa antaa tukensa ja saada sinusta huipputekijän!

Työssäsi määrittelet itse palkkatasosi. Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja onnistuessasi tienaat tuntuvasti. Ahkeralla edustajalla ansiot ovat yli 5000 € kuukaudessa. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa viihdytään ja menestytään!

Hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Voit myös lähettää hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.

Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞

 

Yhteyshenkilö:

Mikael Syrjäniemi

mikael.syrjaniemi@kotisol.fi
+358 44 357 6199

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!