Hae työtehtävää    HAE HETI!


KENTTÄASIAKASHANKKIJA Pori

Miltä kuulostaa palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko oikeasti hauskan, innostavan ja energisen työyhteisön? Haluatko olla osana osaavaa ja menestyvää myyntitiimiä? Etsimme Satakunnan alueelle kahta uutta työntekijää! Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta. Kotisol on tunnettu erityisesti siitä, että me ihan oikeasti välitämme työntekijöistämme. Meillä ei harrasteta pätkäsopimuksia, vaan motivoituneen henkilön löytyessä tarjoamme vakituisen työsuhteen ja työtuntimääräsi saat määritellä itse Asiakashankkijana sinun tehtäväsi on sopia asiantuntijoillemme asiakastapaamisia Satakunnan alueella. Työhön tarvitset vain äärettömän sinnikkään asenteen ja halun menestyä – kaiken muun me opetamme! Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja kun onnistut, me kyllä maksamme siitä tuntuvasti. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa ei voi kuin viihtyä ja menestyä! Hae meille heti! Koska hakemuksia käydään läpi jo haku aikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä hakemuksesi: kotisol.fi/tyopaikat Voit myös lähettää hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle. Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hakuaikaa 5.6.2022 asti.

Yhteyshenkilö:

Petri Paananen

petri.paananen@kotisol.fi +358 44 970 9978

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!