Hae työtehtävää    viimeistään 30. syyskuuta!


AURINKOPANEELIASENTAJA Pori

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys. Asennamme aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -toimituksina. Meille on tärkeää, että toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaalle laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti asennettuna.

Tilausmäärien kasvaessa haemme Poriin AURINKOPANEELIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi toimit aurinkopaneeliasentajana kotitalous- ja yritysasiakkaille. Tehtävään kuuluu asennusten lisäksi järjestelmän käyttöönotto ja asiakkaan koulutus järjestelmän käyttöön. Vakituinen toimipaikkasi on Porin seudulla ja työmaat sijaitsevat pääasiassa Satakunnan alueella.

Odotamme sinulta kokemusta talonrakennusalalta, esim. kattoasennuksista tai -remonteista. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta aurinkosähköstä, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen ympärivuotisia asennuksia varten. Palkkaus perustuu tehtäviin urakoihin sekä tuntipalkkaan.

Hae meille heti, sillä palkkaamme tehtävään heti ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävään hakulomake tai kotisivulla kotisol.fi/tyopaikat

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.

Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2023.

Halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä, soita tai lähetä sähköpostia:

Jani Koski jani.koski@kotisol.fi +358504095801

 

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!