Hae työtehtävää    HAE HETI!


ASIAKASPALVELUMYYJÄKSI Turkuun

Miltä kuulostaa palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko oikeasti hauskan, innostavan ja energisen työyhteisön? Haluatko olla osana osaavaa ja menestyvää myyntitiimiä?

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta.

Asiakaspalvelumyyjänä pääset kasvokkain tapaamaan asiakkaita ja sopimaan asiantuntijoillemme asiakastapaamisia. Työ tapahtuu Turussa ja lähipaikkakunnilla muun tiimisi kanssa. Saat mukavan ja sopivasti haastavan työn mahtavassa porukassa, kannustavan palkkauksen, kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet. Saat myös kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen.

Et tarvitse aiempaa myynti- tai asiakaspalvelukokemusta, sillä tärkeintä on positiivinen ja oppimiskykyinen asenne. Työssäsi tarvitset vain sinnikkään asenteen ja intohimoa menestyä – kaiken muun opit työssäsi. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen. Työssäsi olet tärkeä osa koko tiimin menestykselle ja siksi tiimisi haluaa antaa tukensa ja saada sinusta huipputekijän!

Tehtävässä on takuupalkka ja mahdollisuudet päästä erittäin hyvään ansiotasoon. Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja onnistuessasi tienaat tuntuvasti!

Tässä työssä asuinpaikkakunta ei sido sinua, sillä työntekijämme voivat siirtyä organisaatiomme toimipisteiden välillä ympäri Suomen.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa ei voi kuin viihtyä ja menestyä! Hae meille heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi: kotisol.fi/tyopaikat Voit myös lähettää hakemuksen sähköpostitse yhteyshenkilölle.

Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hakuaikaa 15.8.2020 asti.

Yhteyshenkilö:

Sebastian Sironen

sebastian.sironen@kotisol.fi
+358 50 517 5613

 

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!