Hae työtehtävää    Hakuaika 31.1. saakka


 

Miltä kuulostaa palkitseva työ, jossa pääset oikeasti tienaamaan ja kehittymään? Haluatko oikeasti hauskan, innostavan ja energisen työyhteisön? Haluatko olla osana osaavaa ja menestyvää myyntitiimiä?

Kotisol Oy on aurinkovoimaloihin erikoistunut täysin kotimainen yritys, ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta. Kotisol on tunnettu erityisesti siitä, että me ihan oikeasti välitämme työntekijöistämme. Meillä ei harrasteta pätkäsopimuksia, vaan motivoituneen henkilön löytyessä tarjoamme vakituisen työsuhteen ja työtuntimääräsi saat määritellä itse.

Asiakashankkijana sinun tehtäväsi on sopia asiantuntijoillemme asiakastapaamisia ympäri Suomea puhelimitse ja toki muitakin reittejä, kunhan käytät omaa luovuuttasi hyödyksesi.

Työhön tarvitset vain äärettömän sinnikkään asenteen ja halun menestyä – kaiken muun me opetamme!

Palkkasi saat tekemäsi tuloksen mukaan ja kun onnistut, me kyllä maksamme siitä tuntuvasti.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa ei voi kuin viihtyä ja menestyä!

Hae meille HETI täyttämällä sivun alaosasta löytyvä työhakemuslomake, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Takaamme, että soitamme sinulle viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä, koska meillä on tapana toimia työntekijöiden aikaa kunnioittaen.

Suomen aurinkoisin työyhteisö odottaa sinua! 🌞 Hakuaikaa 31.1. asti.

Yhteyshenkilö:

Jaakko Hytönen
jaakko.hytönen@kotisol.fi
+358442000074

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!