Hae työtehtävää    Hakuaika 20.9. saakka

ASIAKASHANKINTAPÄÄLLIKKÖ

Oletko sinä vastuunkantaja joka haluaa edetä uralla? Haluatko työpaikan missä tavoitteellisuus, ahkeruus ja rehellisyys kulkevat käsikädessä?

Kotisol Oy on aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Vahvistamme toimintaamme pääkaupunkiseudulla ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ASIAKASHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ Vantaan toimipisteeseemme.

Ensisijainen työtehtäväsi on johtaa omaa tiimiäsi entistä parempiin tuloksiin. Otat siis vastuun tiimisi tuloksista ja omalla esimerkilläsi johdat tiimisi päivittäistä toimintaa. Lisäksi tulet tekemään rekrytointia ja tiimin kehittämistyötä rakentaessasi osaavaa tuloksentekotiimiä ympärillesi.

Mitä tarjoamme sinulle:

– Alan laadukkaimmat tuotekokonaisuudet
– Tilaisuuden edetä urallasi
– Erinomaiset ansaintamahdollisuudet
– Työyhteisön, jossa viihdyt
– Laadukkaan perehdytyksen
– Jatkuvan tuen ja koulutuksen
– Kattavat henkilöstöedut

Mitä odotamme sinulta:

– Kokemusta tuloksellisesta suoramyynnistä, asiakashankinnasta tai vastaavasta työstä
– Halua johtaa itsesi ja koko tiimisi huipputuloksiin
– Motivaatiota kehittyä esimiehenä
– Rehellisyyttä ja vastuullisuutta
– Organisointikykyä

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta esimiestehtävistä tai aurinkosähköalalta. Näihin asioihin saat meiltä kattavan koulutuksen ja tuen. Tärkeintä on, että sinulla on halu kehittää itsestäsi koko tiimin menestystä edistävä johtaja.

Tietoa yrityksestä:

Kotisol Oy on aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yritys. Tarjoamme laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme.

Kysy lisää työtehtävästä:

Lauri Vepsäläinen, puh. 044 433 4547

lauri.vepsalainen@kotisol.fi

Hae työtehtävää

 


 

Kotisol Oy on aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yritys. Tarjoamme laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Asennamme vain alan edelläkävijöiden valmistamia aurinkopaneeleita, joille valmistajat myöntävät pitkän takuun. Asiakkaalle järjestelmä on huoleton, koska sillä on jopa 40 vuoden käyttöikä ja se on käytännössä huoltovapaa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rehellisyys, vastuullisuus ja välittäminen. Niitä noudattamalla haluamme tarjota työntekijöillemme viihtyisän ja kehittävän työpaikan.
Lisätietoa osoitteessa: www.kotisol.fi

 

Hae työtehtävää alla olevalla lomakkeella – kerro meille itsestäsi!

Käsittelemme hakemukset luottamuksella emmekä luovuta tietojanne ulkopuolisille. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!