Kotisol myy ja asentaa laadukkaat saksalaiset

SOLARWATT -aurinkopaneelit Suomessa!

Lue lisää

Miten aurinkosähkö toimii kesämökillä?

Aurinkopaneelit ovat nyt niin tehokkaita, että sähköttömälle kesämökille saadaan lähes omakotitalon mukavuudet. Virtaa riittää kahvinkeittimeen ja televisioonkin. Paneelien teho, akkuteknologia ja järjestelmän ohjauslaitteet ovat viime vuosina kehittyneet niin paljon, että mukavuuslaitteita voidaan käyttää vuorokauden ympäri myös silloin, kun aurinko ei enää paista.

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa nyt asentaa myös kesämökille, jolle tulee verkkovirtaa. Yhä useampi kesämökin omistaja asennuttaa mökilleen isomman aurinkosähköjärjestelmän tuottamaan lähes kaiken mökin tarvitseman sähkön. Jos pidät mökkiä talvilämpimänä tai peruslämmöllä, aurinkosähkö pienentää sähkölaskua merkittävästi maaliskuusta marraskuuhun. Lisäksi aurinko tuottaa lähes koko kesäkauden sähkönne.

Mökistä huvila

Aurinkosähköjärjestelmällä voidaan tuottaa sähköä vapaa-ajan asunnolle ja mökille saadaan lähes omakotitalon mukavuudet. Mökkeilykausi pitenee, kun mökillä on sähkövalot.

Sähköttömälle mökille saadaan mukavuutta aurinkopaneeleilla. Mökille voidaan rakentaa kevyempi 12V-järjestelmä, jolla saadaan valaistus ja virtaa sähkölaitteiden käyttöön.

Jos taas mökillä halutaan käyttää isompia sähkölaitteita, rakennetaan 230V-valovirtaa tuottava järjestelmä. Tällainen järjestelmä tuottaa laadukasta sähköä suoraan kodinkoneille, ja järjestelmän koosta riippuen tuotetulla sähköllä voidaan käyttää isompiakin laitteita. kuten kahvinkeitin, jääkaappi, televisio, vedenlämmitin tai jopa ilmalämpöpumppu.

Kysyy lisää asiantuntijoiltamme kohdasta tai varaa maksuton suunnittelu- ja kartoituskäynti alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluatko saada selville, miten aurinkosähköjärjestelmä toimisi juuri sinun mökissäsi parhaiten?

Tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia kartoituksia, jossa annamma lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä sekä selvitämme talosi potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseksi.