ARVONTA – OSALLISTU NYT

Voita HUSQVARNA ROBOTTI-RUOHONLEIKKURI!

Selvitä mahdollisuutesi hyödyntää aurinkosähköä ja voita!

Arvomme kaikkien maksuttoman suunnittelukäynnin 31.8. mennessä varanneiden kesken HUSQVARNA robottiruohonleikkurin.

Millainen aurinkosähkö­järjestelmän kokonaisuus sopisi sinulle parhaiten? Onko teillä jo nyt tai haaveissa sähköauto, mutta latausasema puuttuu?

Aurinkosähkön tarvetta voi olla haastavaa laskea itse, joten tarjoamme maksuttomia suunnittelukäyntejä, jolloin annamme lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä ja sähköauton latausasemista.

Selvitämme kiinteistönne potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Suunnittelemme kiinteistöönne parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Käytämme toimittamissamme järjestelmissä vain laadukkaita ja tunnettujen valmistajien, joilla on pitkät takuut.

Toimitamme myös sähköauton latausasemat. Suunnittelukäynnillä selvitämme, millainen sähköauton latausasema kiinteistöönne sopii. Jos teillä on jo sähköauto tai teille on tulossa sellainen, valitsemme suunnitelmaan juuri teidän autoonne sopivan latausaseman.

Suunnittelukäynti on täysin maksuton, eikä se sido mihinkään.

Varaamalla suunnittelukäynnin 31.8. mennessä olet mukana 5 000 euron arvoisen Husqvarna robottiruohonleikkurin arvonnassa!

Palkinnot:

Robottiruohonleikkuri asennettuna avo n. 5 000 euroa.

Arvotaan kaikkien 31.8. mennessä suunnittelukäynnin varanneiden kesken. Suunnittelukäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Osallistu oheisella lomakkeella

Osallistu arvontaan tästä ja voita

5 000 € ROBOTTIRUOHONLEIKKURI ASENNETTUNA

Arvontaan osallistuvat kaikki maksuttoman suunnittelukäynnin varanneet!

Voit varata myös soittamalla:
050 475 3030

Mitä suunnittelukäynnillä tehdään?

Kerromme teille luontoa säästävän aurinkosähkön mahdollisuuksista. Asiantuntijamme suunnittelee juuri teidän taloonne ja sähkön käyttötottumuksiinne parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Paneelien määrä mitoitetaan juuri oikeaksi talonne koko vuoden sähkönkäyttöön nähden. Paneelien sijoittelu suunnitellaan siten, että aurinkosähkö tuottaa mahdollisimman suuren määrän sähköä silloin, kun sähkönkulutuksenne on suurimmillaan.

Asiantuntijamme ottaa huomioon suunnittelussa myös katon asennon, kattokulman ja mahdolliset varjostukset. Paneelit voidaan monissa tapauksissa asentaa myös kahteen eri suuntaan parhaan tuoton mahdollistamiseksi. Tämän lisäksi hän neuvoo, miten teidän kannattaa muuttaa nykyisten sähkölaitteiden asetuksia tai tottumuksia siten, että aurinkosähköä hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Sähköauton latausasema suunnitellaan kiinteistön olemassa olevaan sähköjärjestelmään, sen rajoitteet ja mahdollisuudet huomioiden.

Avaimet käteen -palvelu

Suunnittelun yhteydessä annamme teille tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä asennettuna, avaimet käteen-periaatteella.

Asiantuntijamme suunnitelman perusteella toimitamme teille oikeankokoisen järjestelmän. Kokeneet, aurinkosähköön pätevöityneet asentajamme asentavat järjestelmän katollenne ja sähköasentaja kytkee sen sähköverkkoon. Asennuksen jälkeen toimitamme järjestelmän liittymispaperit sähköyhtiöön. Annamme teille sähkö- ja lopputarkastuspöytäkirjan. Lisäksi annamme teille kattavan opastuksen paneelien tuoton seurantaan.

Sähköauton latausasemat toimitamme myös avaimet käteen -periaatteella ammattitaitoisten sähköasentajien toimesta.